Tak mi konecne prisel od Abacus - cena 1410.- bez DPH. Rozebrat bez poruseni zaruky jde - pouze dva krizaky pod nalepenejma gumovejma nozickama. Konektor na externi antenu na tistaku je - typ GSC od firmy Murata. (20cm pigtail prodava napr. Sea Praha za 77,- Kc)
Ja jsem primo na plosnak opatrne mikropajkou pripajel RG174 (na kontakty externi antenky, ktere jsou v hornim dilu krabicky) a protahl ho jednou z direk na sroubek. Mam tak primo pigtail na N/f... Bez ztraty zaruky
Jinak tahle verze oproti 330PRO nema v baleni napajeci kabel pro USB, ale vzhledem k planovanemu pouziti jako venkovni klient to az tak nevadi.
Co se tyce citlivosti, jevi se jako dostatecna - minimalne stejna jako D-link 900+ (mozna o neco lepsi)
V modu AP s WDS s D-link nespolupracuje, uvidime co provede s jinym AP od ASUSE.
Jak bylo psano vyse po vypnuti klonovani MAC adres bez problemu prochazi pridelovani adres od DHCP. Zkouseno s obyc. switchem EDIMAX a 3 pripojeni klienti.
Zajímalo by mě jestli to někdo používá v klient režimu, potřebuji připojit levně dvě PC na 200m vzdálený AP, a chci vědět jak to funguje, nejspíš budu potřebovat 2 veřejné IP co? A jaký switch použít aby to fungovalo...Edimax (nejlépe přesně typ, jestli jsem dobře pochopil tak pokud použiji switch nemůžu použít křížené UTP od Asuse, nebo jo?).... já mám DWLko900 v klient režimu tak by mě zajímalo jak na toho Asusáka...
Regulaci vykonu tedy nema, takze realne legani pouziti je temer vylouceno, maximalne tak na 1-3dB pendrek, nebo s cirkulatorem, ktery si kvuli cene nikdo nekoupi, takze kdo jej provozujete s jakoukoli vetsi antenou a nemate utlumovy prvek, porusujete GL a hlavne zarusujete jeste vice sve okoli.
Nekteri lidi porad jeste pouzivaji wifi tak, jak bylo puvodne zamysleno, takze jako indoor (takze wl-330b potom nepotrebuje zadnou antenu, staci vestavena)
1. fixed Setup Wizard unstable bug
2. fix Crash bug after a long time by new lib
3. fix DHCP client bug
4. modify button "Launch" to "Apply"
5. Implement watchdog function for Crash protection
6. fix : Invalid ip bug
7. fix : Restore button bug
8. fix : Rate setting bug
9. fix : Setup wizard status
10. change passphrase java script style
hlavne 3 me potesila. Regulace vykonu na podobna zarizeni nema smysl, jsem si dost jisty, ze tam ani nebude - proste to je primarne indoor AP, navic prenosne - tezko nekdo pocita s tim, ze by to slouzilo v siti jako czfree.net (ale jinak si na tohle zarizeni nemuzu stezovat)