mam problem, zaboha namuzu skompilovat moduly pro usbcko,
vzrobim usbcore.o a usb-uhci.o, usbcore se insmodne dobre, nahlasi nejaky kecy s usb hubem ale usb-uhci vyhodi ¨segmentation fauilt, nevite nekdo cim to muze bejt?? Jinak ten komp kdyz se tam da jinej linux, tak to usb funguje.
Vyreseno> jadro je prekldany s GCC 2.95 a ja prekladal ty moduly s GCC 3.3, takze reseni je pouzit GCC 2.95
Ted bych jak uz tu v minulosti zaznelo, rad pozadal o zarazeni editoru joe, sic tohle distro pouzivat nebudu...pacz debianka si nainstalim celyho sam, pacz tady chyby podpora pro PMCIA, a tak dale....ale pokud bych mne nekomu neco konfigurovat a nebylo to jeste na Inetu a nebyl tam "joe" tak by mi asi zacly naskakovat pupinky a hledal bych sekeru ;-)
Ale co se PCMCIA tyce, to jen blbe kecam, pacz nebyl cas a navic mne boleli zuby, nemel sem zavedenej modul, nesnasim modularni jadra....
/etc/init.d/setreadonly při parametru stop by opravdu mohl povolit zápis na disk
/etc/init.d/networking mi docela schází
příkaz iwconfig wlanx key s:ahoj1 nefunguje nevím proč
----------------------------------------------------------------------
musel jsem zavést ovládač pro wep encryption
modprobe hostap_crypt_wep
defaultně bych nechal vypnutý skript na posílání impulzů do resetátoru
wifimon by se opravdu hodil
dhcp server by se táké hodil, vím že je to jednoduché tam dát
Ještě by bylo super dát tam firewall skript pomocí iptables třeba defaultně aby propouštěl vše (forward) a input pouze porty 80,81,22 další fičůrky aby byly řádně popsané, ale zakomentované.
To? vše, jinak skvělá práce ta velikost je opravdu super.