mrx111
Newbie
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: TPi od mrx111 - PODVOD |
Příspěvek č. 1185 |
Tak ted Vam pisu po teto diskuzi asi posledni odpoved. Docela lituju toho, ze jsem Vam vubec neco napsal.
1) Jestli nekdo neakceptuje cenu 250Kc/ks za Xilinx, tak at si ho nekupuje a stavi si dal treba brabci hnizdo na AUI. Kdyz si vezmete, ze jeden Xilinx stoji 136Kc, musite si pro nej nekam dojet, nekde ho naporgramovat, atd... tak asi kazdemu snadno dojde, ze se o zlaty dul opravdu nejedna. Ja zdarma rozhodne nic delat nehodlam a kdyz uz me to stalo nejaky cas vyvoje, tak jsem chtel alespon malou kompenzaci. Clock si na to udelal sbirku, tak ma alespon nejaky financni podil na vyvoji, ale ja od nikoho na vyvoj nic nedostal a ani jsem to nechtel.
2) Nabizet samotny Xilinx byla asi dost blbost, protoze pokud nepocitam asi 10% uspesnych pripadu, kterych se tato odpoved netyka, tak je to jedna katastrofa. Kdyz si ode me nekdo ten obvod koupi a chce si neco postavit sam, tak bych cekal, ze ma alespon nejake zakladni vybaveni a zakladni zlanosti z oboru, coz se vsak v 90% pripadech nestalo.
3) k autoneg. - pokud nekdo chtel autoneg., nabizel jsem moznost vyuzit nove verze v SMD, ktera mimo jinych funkci autoneg. ma, ale to opravdu nehodlam z predchozich zkusenosti uvolnovat. Stara verze autoneg. take muze umet, ale jelikoz cena vyvoje neni adekvatni k zisku za prodane Xilinxe, tak jsem od teto moznosti upustil. Rozhodne to nema nic spolecneho s tim, aby spoj nemohl bezet full duplex!!! Kdyz si to kazdy na sitovce nastavi rucne, tak to full duplex ma.
Stavte si co chcete, ale ode me necekejte zadnou podporu smerem k czfree. Pokud ma nekdo zajem, muzu dodat stale kompletni a oziveny interface a pokud se mu cena nezda, tak nikoho k nemu nenutim.
|