Zdravim, moc tomu nerozumim, ale po cteni tohoto fora jsem si koupil taky WL 500b ....pomoci manualu rozchodil, rozchodil bezdrat. Vsechno to tak nejak funguje....ale problem je v tom, ze to proste obcas spadne....nevim jak je to mozny, nic slozityho jsem nenastavoval, ale tak dvakrat trikrat denne to proste najednou prestane na minutku dve bejt pripojeny na net a pak se to zase pripoji....jsem pripojenej pres UPC a tohle mi to pred tim nedelalo. nevite kde mam chybku??...
Pokud by jste nekdo mel zajem tak jsem zkompiloval z
baliku quaggy demona zebra a ospfd.
Ospfd ma cca 700kB a zebra ma cca 350kB.
Jinak pokud by jste to kompiloval nekdo sam, tak se musi upravit jeden soubor s overovanim uzivatelskeho jmena pod kterym to ma bezet, jinak to bude furt hlasit chybu.
Takze uz jsem asi vyresil jak udelat adresar etc aby se dal ulozit,je to sice trosku prasacky reseni, ale bude to fungovat.
Pomoci nvram se zapise do tyhle casti pamezi zatarovanej a popripade jeste zagzipovanej celej adresar etc a vzdy po startu se rozbali.
Zatim jsem se zasek na prekladu taru, protoze nema jaksi podporu pro --host a timpadem se musi vsechmo rucne prepsat.
Popripade napada vas nejakej jinej jednoducej soft kterej bude zaroven relativne malej a dokaze zabalit celej adresar a pokud mozno jeste zkomprimovat???
Mám problém firmwarovat WL500b. Podle návodu od technika (příspěvek 38) to nejde. Ale problém asi nebude asi tak v návodu jako v tom, že mi třeba v průběhu vykonávání jednotlivých bodů nemohu třeba zprovoznit telnet. Když napíšu telnet 192.168.1.1 nebo telnet my.router tak ani na jedno se to nepřihlásí, hlásí to tu hlášku, že na port 23 nedošlo k připojení a že to snad nic nenašlo. U FTP se připojím ale jen jako anonymní uživatel, standardní admin:admin nefunguje (nechápu proč).