Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
To dargos:
mam zajem, takovahle vec by byla uplne super.
Jakej MT by na to slo pichnout??
Dalo by se udelat spinani resetu treba jeste pres SMS pres ten MT???
Hned bych kopil dva kousky a pokud se osvedci tak jeste nejaky pro zbejvajici routery.
pokud Vám tato připomínka dá něco k inspiraci Tak nedávno jsem se bavil s lidmi v Jihlave a ti to vyřešily také tímto způsobem přes mobily pokud se nepletu provedení bylo ale, jinak. ale Dříve tam byla úvaha delat to radiostanicema ve volném pásmu např. 80Mhz a podobně nulové náklady provozu jen koupit třeba základnovky nebo ručky stejná spotřeba jako mobil každá na jiném kanále reagující na DTMF volbu no a potom udelá to co má pak nedelá už nic nikdo neví nezná a nedobíjí se kredit atd. nevýhoda je že, to není až tak mobilní nezresetuju to když budu v Bratislavě na obede nebo se válet nekde na Kubě. Karel
PS: 2Doc: kredit u t-mobile k prodloužení už dnes stačí i 200,- Kč kreditu. Pokud vím platí to určitě tak přes půl roku nazpět :-)