To Clock:
Je mi jasne, ze se rozcilujes. Nekdy opravnene a nekdy ne.
Pokud vim, tak ideje CZFREE jsou strucne receno takoveto:
1) sirit Internet vsem bez ohledu na vek, rasu, ci barvu pleti
2) sirit ho systemem prispej a pouzij
3) kdo umi a muze, pomuze, kdo nemuze hold nepomuze
Pokud se nemylim, tak v idealnim pripade propojit CZFREE na cele CR, ze?
V tom pripade jsem byl docela zklaman jednou odpovedi, ze opticke pojitko (alias Ronja, Crusader atd.) a predevsim jeji 100mbit verze je vyvijena pro PRAHU!
A mimoprazsti maji .....
(muj dotaz se tykal UTP verze a 100Mbit verze optickeho pojitka)
V tomto ohledu by opravdu chtelo upresnit, co clovek muze od CZFREE ocekavat a co ne.
Ad 100Mbit.
Je mi jasne, ze vyvoj mnoho lidi stoji spoustu penez a casu, ale ne vsichni jsou vedci.
Prece jen slovo USER = uzivatel, je od slova uzivat (ne vyvijet).
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Panove ze vas to bavi ... Uprimne receno vetsine lam co sem pripojil je celkem sumak jestli je CZF vetsi telekomunikacni firma,nebo komunitni sit ci cokoliv dalsiho.Pride mi ze resit takovyhle clanky je ztrata casu,stejne se s tim nic nenadela a cim bude CZF znamejsi tim jich bude vic a mam dojem ze sebe lip napsany FAQ tomu nepomuze.Tudiz neb se clock utapi ve svych nazorech a ostatni necht resi neco uzitecneho ...