tak, koukam sem zas po dlouhy dobe a tohle se mi zda jako dobrej napad ______ skoro nikoho neznam, ale vikend u vody by byl v klidu... /termin je mi u riti, sem schopnej se prizpusobit. akorat me napada :: kolik lidi by tam tak jako jelo? ___ czfree ma uzivatelu docela DOST si myslim..
Pred par lety jsem byl v nejakem rekreacnim stredisku kousek za prahou nahoru po Vltave. Pokud mne neklame panet, tak to bylo nekde v obci Sloup (nebo nekde okolo, uz je to davno) a to stredisko se jmenovalo RS Hvozdy.
Bylo to takove komunisticke ukryte doupe - obrovsky kus lesa obehnany plotem + nejake chaticky a domecky... Kousek od Phy a prece mimo civilizaci. Akrat se tam asi nebude kde koupat
Vim jeste o jednom, uplne idealnim miste, ale asi bych do toho nesel - na mne moc vyrizovani a pro vas daleko - Byvaly sklad CO pro mesto - velky prostorny zdenz objekt, kus lesa obehnany plotem...
Vyhoda techhle mist je, ze se plot zamnke a zboreni freenetaci se nebudou toulat kdo vi kde a narusovat verejny poradek
Jinak pokud by to bylo v rozumnou dobu na dobre dostupnem miste, tak myslim, ze tam kus .ova.czf. prijede (nebo se na vas vyserem a udelame si vlastni LocalSession)
nedelejme z toho porad kovbojku. Ja nechci chcat, srat a blejt nekde v lese, tahnout sebou vodu na myti a zpet do Prahy pytle s odpadkama. To co potrebujeme je misto se zazemim, takze kemp. Nejlepe nejaky velky, kde prijezd treba stovky lidi nevyvola katastrofu.
Za sebe predbezne potvrzuju ucast taky :-))) Opet zalezi na terminu, ale tohle tezko nekdo muze vedet dopredu, jestli zrovna cas mit bude nebo ne, zejo :-)) takze predbezne potvrzuju
ps: hlasuju pro Gambac :-)