Rád bych se připojil do node Pegas, jako ostatně všichni :-) Co pro to mohu udělat? Svuj Node PSION jsem již přidal do mapy - Horní 6, Praha 4-Nusle. Poradíte mi?
Nazdárek, bydlím v tom dvopatrovým baráku (ubytovna) přímo pod antenama. Už jsem přečet všechno možný, ale ještě mi pořád nedošlo, jak se připojit, co to obnáší a tak, našla by se dobrá duše, která by mi mohla poradit. Dík Jirka
Ahoj vsichni kolem Nuselske, jsme nuselska 10, z 90 % mame pristup na jednu z nejvyssich strech v Nuselsky ulici. Potrebovali bychom se spojit s kymkoliv v okoli, zejmena se SYNKACEM a PEGASEM, mame v planu zridit APcko. Tak dejte vedet, prosim. Cus Bambus.
V posledni dobe doslo k vylepseni signalu na nodu PEGAS, pokud jeho signal zachytite, neni problem se pripojit.
Zvlaste byl vylepsen signal na S-S-V.
ALEX
Nazdar,
ne ze bych chtel udavat, ale hlasit to musim!
Asi tak posledni dva mesice registruji obcasne vypadky a kolisani urovne signalu ZDE.
Zprvu jsem se domnival, ze to souvisi s nejakymi upravami na zarizeni.
Ale od minuleho pondeli u mne doslo k uplnemu vypadku signalu ZDE.
Takze asi porucha? Diky predem.
prosim o pomoc pri zmereni signalu tam kde bydlim ...
prozkoumala sem okoli a bzt je bohate na AP body tak nas barak ve Svatoslavce se zda byt neviditelny ...
ve wifi sem uplny amater zacatecnik a nikoho s wifi neynam .o(
Dekuji
02.12.2004 v 12:18
ptak
09.12.2004 15:39
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Od meho minulehu prispevku jsem stale bez signalu z AP ZDE.
Protoze jine signaly (mimo CZFree) prijimam, soudim ze muj HW je OK. Poradi mi nekdo v cem je zakopany pes?
Diky Jarda.