Dik za radu - zkousel jem jak statickou IP tak automatickou. Nevim proc, ale se statickou to nechodilo.
Jinak FW mam od Olega pro b.
Problem vsak ted vidim v rychlosti. Pokud byl modem pripojem do nektereho z ethernetovych portu, tak se mi zdaly odezvy rychlejsi, ( objeveni zobrazovane stranky napr. ) nez kdyz je pripojen do wan portu.
Jaky to pro mne ma prinos, kdyz mam pripojen modem do wan portu?
Nenasel jsem nikde, zda zabira ( na skutecnem vykonu ) wl -i eth2 txpwr XX - kde XX > 84. Pripadne pokud nezabira, tak jak se vykon skutecne zmeni, ci pripadne jen ustane na puvodni hodnote. ( nerad bych nastavil vice jak 100 a daval router do zastavy spolu s ostatnima vecma, abych mel na pokutu )
Tak jsem zkompiloval první verzi kernelu, ale nedávám jí moc šancí - pro to, abych vůbec zkompiloval, tak jsem musel vyhodit celou větev MTD (nezkoumal jsem vliv všech položek, třeba to dělá jen nějaká podpoložka). Bohužel bez MTD to IMHO nenajde filesystém :-( . Přidal jsem navíc podporu HTB a CBQ.
Kdyby měl někdo zájem, mohu poskytnout k testování :-)
BTW, máte někdo praktické zkušenosti jakým způsobem se vytváří ten trx fajl?
Teď dám ještě 20 minut pokusu o kompilaci iproute2 a další hrátky s ausátky pokračují příští týden :-D
27.03.2004 v 16:44
Technik
Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novy fw s funkci client