Uz tedy nekomu funguje to UTP rozhrani?
Ctu tady fora, brouzdam po strankach, ale vsude je to teprve ve stadiu vyvoje.
POkud by to nekomu fungovalo, mel treba i stranku v AJ s postupem stavby, ladenim a instalace, jsme ochoten ji prelozit do CJ (moje AJ neni moc dobra, ale stejne bych to musel bratrovi prelozit)
PS: uz se tesim, az vemu kabel, co mam pichlej do switche, postavim opticke pojitko s UTP, pichnu to tam a pojedu )
Ondrej Tesar (Ondre.Tesar) mi rekl, ze mu nor (skontorp) poslal navrh Rx v SMD s dosahem 4m. nechce se vsak podelit, dokavad to pry nevyzkousi na funkcnim spoji. Ale kdo vi kdy to bude.
Nekomunikujete s tim Norem jeste nekdo??? Treba ten navrh nekdo jeste ma.
Diky, neo10
Ahoj,
jak to tu tak pročítám, tak mě případná budoucí stavba ronji spíše odrazje. Není prostě verze, která by mě jednoznačně přesvědčila svými přednostmi, řešení je tu opravdu mnoho, nicméně spíše "polovičatých" a neúplných. Na druhou stranu soudě podle některých příspěvků si myslím, že je tu spousta lidí, kteří se v problematice (různá vylepšení, návrh DSP) slušně orientují. Ale nechápu, proč stále ještě neexistuje takové řešení, po kterém mnoho bastličů tolik toužní - kvalitní odladěné DSP pro jednotlivé moduly. Pokud to vůbec lze. Myslím, že by se tu našli lidé, kteří by takový vývoj finančně podpořili (stejně tak jako u twisteru). Jde jen o to, aby někdo napsal že je schopen to navrhnout a za kolik. Následně by se už dalo něco vymyslet...