nkrk mám na tebe prosbu jiný kanál než 13 jsi tam volný nemel pokud vidíš kouskem na říčany je docela pravdepodobný že to tam bude rušit včera bylo sezení v říčanech a domluvili se že, ze strany Uhřiněves Mecholupy by bylo vhodný co nejméně ve smeru na říčany používat kanály 10,11,12,13 je to o tom že jiný tam volný nemaj na AP. Jinak je tam komerce která je schopná jim urvat anténu ze střechy když by šli jen kousek od nich. Takže pokud by to šlo dát jinam tak velké díky.
Ano - nepostrehla anzto ja to jenom skimmla, nejak nemam cas... :-/
blizi se mi midterm examinations... mam furu veci na praci ;-(
Zkoumejte plz jini....
AD vylezli sme s otcem vcera odpoledne na strechu tady v centru, protoze sem byla uz cela riicnaaa vzteky, pres 30% paket loss na AP 450 m daleko... a vymenili sme anteny. Dala sem tam tu Yaginku, co mam koupenou do Uhr teda..., no a hnedka byl jenom 20% paket loss.... a nicmene DCcko mi od te doby se vubec neodpojilo, porad je connected z 15:39 h vcera .... ;-)))
Muj vecny pritel paket loss uz dava bye bye... a nebude vecny. Vecer byl dokonce paket loss (windowsi sice....) z 1550 paketu 10 ztraceno, takze pod 1 %
Kraaasne to slape. V ramci moznosti bych rekla. RCD radiokomunikace maj u mne velkej vyznamnej bodik!
Dalo by se to sice zlepsit jeste parabolickou antenou za cca 3500 czk... od csatakuu... ale...
Zdravím *.*, moje otázka je prostá: bydlím v Uhříněvsi (jak jinak) v Bytovkách a velmi rád bych se připojil mikrovlnou do inetu. Pokud je zde někdo, kdo by mi poskytnul nějaké informace o připojování v Uhříněvsi, byl bych velmi rád, protože už třetím rokem sedím na mobilu a musím kvůly tomu brát prášky na uklidnění. Asi před půl rokem jsme si nechali změřit zdejší rádiové ticho a celke tady ticho bylo (i připojení přes mobil bylo velmi náročné, protože máme mobil připojený na Yagovku). Nevím jak to vypadá dneska, ale jelikož věřím v křemíkové nebe, tak věřím i v to, že někde něco existuje. Moc please HELP.
Zatím čau Bjoe
Uzasny a v monitoru(mape czf) sis uz bodik udelal?
A jakou mas adresu?
Zkus popsat kde se nachazis + ze strechy/balkonu dodej fotecky 360st., kam
vidis....
Bylo by dobry totiz, bych vedeli, kde se presne nachazish