nice, ted bych ale rad vedel .... jak ste merili blazna od vocka-bylo to pres jeho supr vsesmer nebo tu PW 24dB sito? kdyby to byla vsesmerovka bylo by to v klidu-byla by konektivita jak do CZF(sito na TH.net/shitconnection )) tak na UPC.. btw ja chci hlavne net se slusnym pingem (coz by mohlo byt prave pres blazna) CZF je sice sice pekna vec ale myslim ze bych to bez ni prezi....tak abyste znali muj nazor.. mam pocit ze podobne smysli vic lidi ale nic moc nerikaj..
ok, ted ciste teoreticky.....kdyz vocko dostreli na blazna vsesmerovkou tak muzu ja pres vocka sosat UPC net od blazna (az to bude) aniz by si on musel nejak natacet antenu PW 24 dB a zratil tak spojeni th.net na jizak.. ne?
připojení přímo - rovnou na THN Háje je celkem v stávající situaci nereálný. Hlavně přeplněný kanály. Fyzicky není skoro kam přidělat anténu a v raku to vypadá taky celkem plně. Doporučoval bych vše směrovat na AP které vydíte tedy Gookin nebo Blaazen případně a nejlépe Raptik. Raptik by mel být předsunutý node a AP hned za THN.
Vis Docku diky za snahu nam pomoct, ale uz jsi kapku vedle...
... Singa si zrizuje vlastni spoj to je fakt, ale me to neva pac na Blaaznovi nechci viset...
... po nedeli by mel byt spoj HM <> TN takze otacim antenu na Gookina
bude teda spoj Vocko<>Gookin<>Raptik<>Thundernet
od toho si slibuju min packet loss a tedy i stabilitu
uz davno jsem vypustil myslenku ze budu palit na Blaazna...
...abych jeste platil net to se mi fakt nechce
Ano jak naznacujes, tak opravdu mnoho lidi tu nema zajem o czf jako predevsim o net. Jestli mi to bude litat od TN prez HM stabilne nebudu se bat nabizet jejich cenik.... s tim ze za jednorazove pripojeni na me AP budu pozadovat 500,- jednorazova cena (rekneme ze mi to poreje alespon neco nakladu) podminkou ale je aby to bylo stabilni!!!
A posledni vec jak se reklo prizpevky ohledne spojeni piste do CONNECTED fora... todle forum od ted bojkotuju... NAZDAR!
Hele umelci narodni ja jsem chtel do toho jit s vama ale jak tak na to koukam tak nejste se schopny dohodnout. Ja mam pocit ze kdzy se dohodnem muze bejt net z petrovic a CZFree taky jestli si budem kazdej delat svoje saskarny tak muzeme jit rovnou do placenyho pasma v tom ma DOC pravdu ja navrhuju postavit sit s pristupem na net a pripojit lidi tim se sezenou prachy a da se tavet dal. Jinak bz to chtelo se sejit a pokecat o tom co a jak. Jinak se muze stat ze nam tam nekdo strci antenu vosoli vykon a jsme v prdeli fakt uz me to neba.