Tak jsem zkousel dalsi klientske karty proti tomuto AP a fungoval mi dokonce atmel chipset kontretne usb verze compexu s plechovkou. Dokonce fungovala i 626 s prïsm 2.5 ale co nefungovalo to jsou karty s ACX100. Pro ne je to AP neviditelne.
Tezko tomu uverit, nevim kde by mohl byt problem.
V 700ap jsem zmenil firmware na verzi 2.0 a kompatibilita se nezlepsila.
Muzete mi nekdo jestli funguje proti tomuto AP nektera PCI karta s levnym chipsetem? Realtek nebo Ralink atd..???
a to uz vubec nechci komentovat, ze kdyz jsem ve vanco.cz kupoval dalsi 700ky a chlubil se tim, ze jsem je koupil levneji od p. Dolezala (alias CZNET), tak mi ten pan oznamil, ze vsechny D-link 700AP z CZNETU jsou KRADENE a jestli bych mu ji mohl prinest, ze mi ji vymeni za novou se zarukou....
Dle mých nepotvrzených informací se jistou dobu jistý zaměstnanec jisté zde zmíněné firmy živil prodejem firemního zboží bez vědomí této firmy. Utržené peníze mu však zůstávaly v kapse.
Této firmě údajně způsobil škodu za více než milion korun, celou věc šetří kriminálka a jde tu o pár let v base. Pokud ten, kdo od něho zboží kupoval o této skutečnosti věděl (nebo díky nezvykle nízké ceně toto mohl předpokládat), jedná se o spolupachatele.
Ze zdroje "jedna paní povídala" také vím, že Policie ČR jde po sériových číslech těchto výrobků jakožto po kradeném zboží.
Všechny tyto informace jsem se doslechl od paní Blažkové z Prahy, nenesu za ně žádnou odpovědnost a nemůžu k nim podat žádné vysvětlení.
Zajima me, zda ty dva Dlinky propojeny kablikem nebudou delat neplechu Compexu, na kterem bude povesen vetsi pocet PC. O Compexu jsem cetl ze zvlada pres HUB vice PC bez problemu. Dlink s tim ma problemy (ale zase na nej bude zapojen jenom jedno AP a nic vic). Pojede to bez problemu?
Nepojede, protoze DWL700AP v rezimu klient neumi vice MAC adres za sebou. Tj. dostanes se na to druhe DWL700AP propojene s tim prvnim UTP kabelem, ale dale uz ne.
Vim, ze DWL700(klient) neumi za sebou vice MAC. Je to problem i teto situace? Da se k propojeni k tech dvou vyse uvedenych siti pouzit tento HW-klidne v jinych rezimech?
Jedinou podminkou je, ze na strese free_sit musi byt AP, ke kteremu se pripoji jak uzivatele, tak bod pro retranslaci.
na d-link se vykasli a misto nich dej jako klienty GST : DWL900AP+ preflashovany na trendnet 310apbx a to ti bude fungovat.
Hledal jsem dlouho nahradu za tenhle trendnet a fungoval by
i dlink900ap ale jen starsi revize A a B1.
Tohle ti bude fakt fungovat jsou po uprave plne transparentni a nevytuhavaji!
trendnet tu totiz nikdo nezna...ja na nej take narazil nahodou...
Jedina nevyhoda je ze v trendnetu neni regulace vykonu...jinak je lepsi nez dlink.... To preflashovani neni tak jednoduche musi se ta romka trochu upravit, udelam o tom nejakou stranku a cely postup vysvetlim....Samozdrejme jde i vratit zpet na dlink...