Proc je treba to mit nejak dukladne zorganizovane?
Prave proto bych to nedelal v kempu, kde by asi chteli vedet dopredu, kdyby meli nechat misto pro 100 lidi. Ovsem kdyz sezeneme dostatecne velky plac v prirode tak to kolik prijede lidi je detail. Kvuli pivum staci hruby odhad a kazda skupinka dovali svuj soudek a nejak se podelime. Tak se vsim ostatnim, nevidim duvod neco organizovat pripadne vybirat penize ..
Proste se vybere termin, misto a kdo bude chtit tak proste prijede
Tak jsem objevil tuhle rubriku a jsem zásadně "pro" v první řadě zapiju svý 33 narozeniny pokud to bude v červenci nejlíp okolo 14.7. připiju i božskýmu Kájovy má je stejnej den to je jediný společný.
Blízko do 100 lidí:
No pokud by to bylo o jednodenní akci jsem schopnej zajistit sál s výčepem a zahrádkou celková kapacita asi tak pro 100 lidí kousek od Mníšku pod Brdy. Točí se Gambrinus 10°a 12°.
Volnější prostor Kamp:
pokud by Vás bylo víc tak tu máme celý kemp další známý na Slapech. Kapacita neomezená tuším do 300 lidí se určitě vejde no spíš 200. Co se točí netuším ale, loni to byl snad Gambáč možná Staropramen. 10°a 12°. Je to kousek od silnice Příbram<>Votice.
Volná příroda bez organizování:
Případně pěkné koupaliště včetně Hotýlku pro náročnejší kousek za Kolínem. Týnec nad Labem. Po domluvě je možný ukecat stánkaře a nuti ho podávat lihoviny a jiné poživatiny po celý den i noc?
V případě Monstr akce:
by tu byla ješte taková skoro hala u Rakovníka kapacita asi 1000 lidí. strandartní služby velké diskotéky.
Vzhledem k tomu že, vozím tanečnice znám dost podniků a míst kolem Prahy stačí napsat a máme to mít.
DJ techna i československý music není problém dodat rád uvedu nejaký "bordel" set
Předpokládám že, majitel má mít radost z pouhé útraty případně mírného vstupného max. tak do 50,- Kč.
Upozornuji že, ani jeden s podniků mne nepatří lidi znám asi tak že, z toho nemám nic čili neprofituju.