Mozna jsem asi uplne *****, ale mozna me staci kopnout. Myslel jsem, ze kdyz se propojim pres wifi s ostatnima lidma, tak spolu muzem spolecne platit pripojeni napr. pres Tele2, jak pise Deu na prvni strance CZfree... Ale asi je to teda jinak... Jo, digital nedorazil, takze snad bude zitra nebo behem tydne...
Čau, líbil se mi tenhle návrh - když si to tady tak čtu, mám pocit, že by to bylo rychlejší a lepší, nechat si možná i něco vysvětlit a domluvit se už nějak efektivně a třeba si i rozdělit práci.
Co byste říkali tomu, sejít se v sobotu 12. října, třeba kolem 14.00 v pizzerii Na Pískách na rohu s Hermelínskou (myslím)...
Zkuste se rozmyslet a třeba mi zavolat na 603 213 213, abychom se dohodli, zejména Marosh a Lada, ale samozřejmě i ostatní.
Zdravim,
takze sraz je naplanovan na Nedeli 13.10. do pizzerie Siesta v ul. Na Piskach, okolo 14. hod... Je to spravne, Robinsone? dostavte se v co nejhojnejsim poctu. Kdo neprijde, dostane cerny puntik
Mam funkcni bod na Internet na Petrinach, staci kdyz se ke mne pripojite, vidim na Borislavku, Cervenak, Dedinu, kus Orechovky, Hanspaulku. Mozna prijdu do tej picosky a dohodnem jak dal.
Zanesl jsem do mapy Node Hanspaulka-02. Soused tvrdil, že vidí na stadion Sparty, takže snad bude vidět i ta Letohradská. Fotky budou až nebude hnusně a bude něco vidět. Mějte se! Marosh