Zdravim
Potřeboval bych nejaké informace o připojení na net přes Vás.
Mohl by přispívat tak kolem 500Kč za měsíc na rýchlosti moc nezáleží ale aspoň tak kolem 56kbs
Potřeboval bych vědet co všechno si musím pořídit a kolik to asi stojí (stanice a pod.)
a jestli jde o neomezený přístup.
Bydlím v paneláku na ul. Levského u lesu Kamýk je to pod Libušskou předpovědní věží
Šlo by to ???
Četl jsem příspevky ale moc jsem neporozuměl výrazu "viditeľnost "
Tak zatím moc dík
čekám na odpověď
Marek
Zdravim,
zkusil jsem doma (ul. Okruzni naproti CHMU) vyhledat dostupne. Videl jsem nejake dostupne AP, ale nevim jak ho najit. Vidim na panelaky i RD pres statovku. S kym bych se mohl zkusit spojit?
Zkousel jsem dva vecery, koho chytnu. Prvni vecer orion.czfree.net ale jen chvili. netel_komorany oba vecery, ale taky nebyl dostupne trvale. Je to slabym signalem? Na prvni testovani mam jen integrovanou antenu.
Zdravím mám zájem o připojení přes CZFree. Byblím Nad Rážákem 33/1308 (roh Pískové a Nad Rážákem). Orinetačně jsem na zahradě chytil bzhill (alfa,beta) a jeden z MAPu. Kdo mě veme pod křídla? Potřeboval bych docela dost pomoct jsem v oblasti WiFi začátečník, ale modem mi už leze krkem. HELP pls.
zdar, mam dotaz ... kdo ma AP s MAC 00:0b:ac:e5:b2:ce ??
chtel bych se pripojit (jenom Czfree - net mam), jaky to je SSID? (SSID zadny nevidim, jenom MAC)
klic? atd ...
v node monitoru jsem to nenasel ... diq