Fakt je, ze na to NS nas bylo malo a ty boti tam byli vyslovene jenom do poctu.
Ted Tchor teda nejede, dobre, ale pred tim byl ping stejne zoufalej (>500ms). :( Takze pro me uz je Tchor K.O. Ale mam na nej krasny vzpominky...nekdy se nas tam seslo i 4!! Ostatne na Tchore sem si poridil mikrofon, kterej ted nepouzivam.
No my máme na domluvu v jabberu Multi User Conference - MUC
jde o neco podobného jako IRC - založena místnost hry která je stálá
Jinak v jabberu jde transporty nahodit ICQ MNS Yahoo SMSky :-) AIM a dalsi sluzby ! každopádně vše integrované do jednoho !
Podporuje ssl pgp a dalsi kravinky , umoznuje posilani souboru a dalši ...
U nás se to celkem ujalo - lepší než IRC !
Nevíc si taky nastavíme stav : hraju VC na xxx.xxx.xxx.xxx atd - vše v jednom :-)
(příspěvek přišel asi trochu pozdě (nevšiml sem si) ale přece došel :-)
Odpověď od 10.24.2.2: bajty=32 čas=28ms TTL=58
Odpověď od 10.24.2.2: bajty=32 čas=22ms TTL=58
Odpověď od 10.24.2.2: bajty=32 čas=23ms TTL=58
Odpověď od 10.24.2.2: bajty=32 čas=14ms TTL=58
Statistika ping pro 10.24.2.2:
Pakety: Odeslané = 4, Přijaté = 4, Ztracené = 0 (ztráta 0%)
Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách:
Minimum = 14ms, Maximum = 28ms, Průměr = 21ms
To mluvi za vse. Dejte vedet, jak se bude neco hrat... jsem casto na irc chw.fear.cz v kanalech gamenet a czfree.net, moje ICQ#102259469
pustil jsem do testovaciho provozu CS 1.5 server na adrese 10.23.1.67. pokud nekdo znate nejakej monitorovaci skript pro ruzne gameservery a mate chut travit cas jeho administraci, nejaky prostor najdu
Razor666 jestli si chces zparit podivej se na kanal #gamenet obcas se tam naka ta parka rozjede jinak pokud si chces neco obcas zaparit, sem taky na icq 135147738