Tak sem rozbehnul AUI, mam to na plosnaku s SMDcek. Mam takovej dotaz :
kdyz dam ping -f -s 1000 192... tak paket loss je 0.
kdyz dam ping -f -s 1000 192... na dvou konzolich soucasne tak mam z 1000000 paketu cca 450 LOSS !!!
muze mne to nekdo vysvetlit ?
jinak sem tim mam propojene dva PC (linux a linux/w2000). a vcera sem pres to prehnal vic jak 10GB.
A muzete mne nekdo rici kde sehnat HPWT-DH00 ?????
nejsem z prahy (plzen).
Dik, Cau Pepa.
Pri prochazeni ruznych IO co tu jsou doporucovany jsem nekoukal moc vysoko (1xx M/s) a nasel jsem docela zajimavy a jednoduchy 10BASE-FL to 10BASE-T converter
MAX ci ML 4664/4669
myslim ze rozchodit by nemelo byt slozite a vse je na jednom cipu za cenu 3$
asi tak bych si predstavoval slozitost vysledneho produktu, ktery by se mohl masove rozsirit alespon pri pouziti na mensich vzdalenostech. Co si o tomto mysite???
... Najit jeste laser. diodu s colimatorem aby se nemuselo slozite vyrabet drzak a cocky (ukazovatka jsou dost odmitany alespon highbastlirema - nekolik 1000 hod. provozu) a pak by se mohlo kolaborovat s vetsima vzdalenostma, s vetsima rychlostma, ....
Jinak mam moznost objednat neco malo pres cloveka v USA - je pak levnejsi postovne a mene problemu se clem...
Vyborne!Ze by konecne prisly na radu moje LASER DRIVERY od philipsu?V debate o ronje 100Mb jsem dvakrat postnul link na ne,mozna by je chtelo zakoupit.Jsou to velmi rychle modulatory laseru (monoblok) s preladitelnou vlnovou delkou.Kouknete se na to nekdo
Jak se dá měnit u laseru vlnová délka ? To jako, že chvilku svítí zeleně a pak třeba chvilku červeně ?
Myslel, jsem, že vlnová délka třeba obyč laserových diod závisí na parametrech rezonanční dutiny, která je uvnitř několika vrstev polovodiče.
Nejrozumnější je podle mně MAX 3263. Perfektní laserový modulátor. PECL vstupy, k integráči se připojí jen laserová dioda a několik odporů.
Co víc chtít....
MAX3263 ti pošlou i zdarma.