Zdravim zbraslavaky,jsem dalsi zajemce,bydlim v ulici Tunelaru 329,nahore na starem sidlisti u Zbraslavanky,ve stejnem vchode jako tu psal drive Stepan(ani se moc nezname),od ZAP-01 jsem asi 100m.Taky se vyskytuji v ulici Gutfreundova,je to u nove skoly Nad parkem(tam jsem asi bez sance,nevim).
Do seznamu jsem se zapsal a tak bych rad se zucastnil nejake "schuze" a dozvedel se vic.Pripadne finance mam,to neni problem.Jeste zkusim osobni kontakt na Stepana,mam taky kamose,ktery bydli ve stejnem bloku co Lukas,a kde je ZAP-01,Lukase pry zna.
Uf,tak budu se tesit na dalsi zpravy.
Schuzka vsech zaregistrovanych cekatelu ze Zbraslavi bude v nedeli 23.11. v 19:15 v zamecke restauraci Kotva v zadnim mistnosti. Info o schuzce prijde i emailem ale radeji ti pisu jeste i sem, ne uplne vsichni maji email.
Ahoj Chrisi a ostatní. Poslední záznam v této diskusi je z listopadu 2003. Dneska jsem tu prvně a chci se zeptat na možnost připojení na Zbraslavi. Jsem z dolní části (U stromečku). Je nějaká šance?
Za odpověď díky.
Krásný den,
můžete mi prosím poradit ohledně připojení na internet - Lipence, Praha 5, ale je to skoro až u chatové osady Kazín, ale na kopci. Otevřený výhled je na Černošice.
Potřebovala bych vědět, na koho se případně mohu obrátit o radu, jelikož jsem opravdu jenom uživatel internetu a těm věcem okolo ani trochu nerozumím.
Nazdárek mel bych pár otázek ohledne připojení. Asi hodinu pročítám stránky freenetu a musím říc že tomu moc nerozumím.
Může mi to někdo vysvetlit?
Bydlím na Zbraslavi přímo na náměstí v baráku co je spořitelna.
1. Jak mám postupovat při připojení ?
2. Jaké jsou pořizovací náklady?
3. Jaké jsou provozní náklady?
4. pry se mám kouknout ze strechy zda uvidím antenu a já nevím co mám hleda.
Díky žába
Zdravím, rád bych se připojil, nejblíž mám ZAP-01, cca 150m, ale nevím jak sehnat jeho majitele "Chris", nebo na koho se obrátit, díky za info.
Moje adresa je J.Vejvody 1398 (Sluneční město)