Zdravim všechny Chuchláky, chtěl jsem se zeptat, jak to u vás vypadá s možnostma připojení.
Strejda si přestěhoval do Chuchle firmu a ISDN mu začíná lézt krkem, tak mě zajímalo, jestli by byla nějaká možnost ho připojit. Jedná se o novej 3podlažní barák uprostřed údolí u zastávky autobusu Kazínská (doufám, že se tam jmenuje). Bude se tam eště kousek přistavovat a v projektu je místo pro anténu.
Díky za jakoukoliv odpověď. Đonny
je tu nyní možnost směrem na severní stranu na AP lokator - viz mapa na czfree (monitor)-CHAP01. Signál je poměrně rozsáhlý v celém údolí a dále tu začíná působit od Eurotelu WiFijet, kde se jede za kupony Go a ten má mít rychlost okolo 500kbps.
Moznost tu je a je jich tu hodně ten Eurotel bych zavrhnul neni tam zadnej měsíční tarif max je 120 hod za 1500,- a pak za kazdou hod navic asi 10,-, takze pro připojení nonstop asi ne
Pak tu je moznost na czf a to bud CHAP01 nebo CHAP02. Jinak tu zatim nic neni měl by tu být časem Simnet bezdrát kvalitní net ale ale rikaj to uz dlouho ze tu bude))
Díky všem za informace. Dneska (vlastně už včera - ten čas ale letí :-)) jsem byl v Chuchli a přímo z okna je něco bezvadně vidět, akorát už nevim jestli to může bejt CHAP-01 nebo HonzaM. Každopádně je to obojí stejnym směrem.
Soused (východní) řikal, že se kdysi o WiFi zajímal, ale že neviděl kvuli baráku (zřejmě ten činžák u aut. zastávky), takže asi na CHAP-01. Dokonce se snad strejdy ptal, jestli bi si časem nemoh dát anténu k nám.
No řešil jsem snima cestu z Radotína do Chuchle a nakonec se to dohodlo ale cekalo se na optiku v Radotíně a ta uz je , takze by to ted meli pres Modrany hodit do Chuchle nebo aspoň to bylo konečné slovo. Zkusim se optat v simnetu. Ty si z Chuchle??
Tak jsem se prestehoval tedy do modran, s tim, ze pripojeni na czf bych rad udrzel.
Chytam jedine AP CHAP01, celkem kvalitne, ovsem buh vi proc mi neni pridelena IP. ani DNSka, ani cokoli jineho.Takze dotaz je jasny:
Co s tim?
Kdyby tu někdo bloumal z Lahovic nebo obecně té oblasti u vody dole u závodiště tak jsme tam teď postavili nové apčko. lokalizace viz mapa, info případně na praha12.net nebo tady