až se proměří , snad co nejdřív postaví druhý apéčko, a propojí do funkčkního stavu s přiděleným rozsahem ip adres i pro mě , pak zapojením radektera
tak bude sraz dohgodnem se jestli blaazen nam pomůže dostat sem rsclý net přes kabel nebo jestli se budem brát konektivitu z thundernetu
a pak se nakopírujou letáky a naflákaj všude po uhř a? máme aspoň 20 lidí jenže to je vzdálený realitě nezbývá než tam zatočit..
Je pravda ze jsem zrizoval wifi pripojeni k vuli tomu, ze tady kde bydlim jsem mel jedinou moznost se dostavat na net pres mobil a to mi prijde na H.
Prece jen jsem tomu nepodlehl a vrazil money do neceho co jsem ani netusil ze bude fachat...
Je ted sice hezky, ze mam net, ale daleko vdecnejsi jsem za pripojeni do CZFree ...
Jsou to sice blby kecy, ale dospel jsem k tomu casem...proto jsem ted fakt rad ze treba ty lidicky, kteri net maj v pohode a naopak se zajimajï o pripojeni do czf ......viz blaazen!!!
No a jestli tu bude vic lidi, kteri o tom nic nevi a chteji jen levnej net ...........a rychle ............a zadarmo, tak mi muzou polibit... !!!
Nejde jen o prachy!!! (ikdyz je to na nich v podstate dneska vsechno dost zavisle)
PS:..... eeee kdo chce at se mysli svy...jsem pod praskama a je mi blbe! Tak mi todle bezduchej blaboleni prominte....
pak to nejak zverejnit, asi tady v foru, aby se to obecne vedelo. Pak teprve planovat APcka!!!
crossover2 bude mit notebook s nainstalovanou kartou od doca plus pigtail a antenu
jackobb bude mit doma na velkem pc nainstalovanou kartu a bude uz od zitrka chytat ap vocko
ja radekter zajistim auto
vocko zajisti fungujici AP !!! i s pripadnym resetatorem (maminka ...) a dalekohled
ostatní - budou k dispozici pro funkce podrž, zvedni, natoč, zapiš, ....
napište kdo v sobotu přijde na 100%
start bych videl na 9:00, kvuliva svetlu a taky abychom tim nezabyli celou sobotu. myslim ze se daji delat i prijemnejsi veci nez ve snehové vánicí mrznout s antenou v ruce