Jo jasne. Je to zdarma a at je to k uzitku. Kdyz se k tomu vyrobce nema, je to jeho ostuda. Ten SW je opravdu takova rychlovka a ma take mouchy, ale jen kosmeticke. To se vsak da v porovnani s textovanim telnetem prehlednout. Je fakt, ze s grafen je ukazatel asi jedinecnej
Jo da se take zoomovat krivka a to tak, ze klikem a tahem mysi se oznaci cast krivky a ta se pak nazoomuje. Je to ale asi k nicemu a nevede z toho cesta zpet. Jen zavrit. Ale co. Jsem rad ze si na me kamos nasel 30 minut a myslim ze k mereni to staci.
Hodne zdaru a signal at Vam lita jen spravnim smerem.
Take jsem chtel jeste doladovat, aby to bylo trochu univerzalnejsi, ale Quattro nemel uz cas. Bylo to v pracovni dobe a na necem pracoval. Je to clovek dost zaneprazdnenej a tak jsem byl rad ze mi rychle napsal aspon jednoduchou jednoucelovou utilitku. Mozna ze se mi ho jeste povede primet k updatu, ale sam tomu moc neverim. Spise to aspon muze nekomu poslouzit jako namet a napsat neco lepsiho. Pokud tu je nekdo, kdo umi programovat tak ma voditko. Neni problem k tomu sehnat zdroj.