Psal jsem jim mail, odpovedeli velmi rychle a ochotne.
Tak jsem od nich objednal, melo by to prijit zitra, tak dam
vedet jak to dopadlo.
Jinak ta stredovka neni v ceniku, ale maji je.
Mas jiste namysli cenu vcetne montaze, polarmountu a aktuatoru.
Jest-li ovsem je ta cena za holou sedesatku, tak v tom pripade necht si ji za ten litr vetknou kamsi.
Samozrejme, ze to byla trochu nadsazka. Ale musim trvat na tom, ze ta cena je za kus plechovyho vylisku trochu neumerna, dejme tomu jeste tak za devadesatku. V drevnich dobach satelitniho prijmu jsme davali za 130tky kolem 2.5 litru.Holt chlapci nestaci mit na kuse 3 stovaky, ale rovnou 6.
ja se nechci prit, takove marze na tom nejsou, to vim. Kvalitni hlinikova 60ka s drzakem kolem 900 je umerna MO cena.
80ky offsetky se dneska prodavaj za 700, vyrabene v nesrovnatelne vetsich seriich
cca do 3 týdnů začneme prodávat plné parabolické antény pro 2,4 GHz, rozměry jsou 30 a 50 cm, zisky 17 respektive 21 dB.
Nulové zadní a postraní laloky, vyzařovací úhel < 10 stupnu. Vše zpracováno z nekorodujícího materiálu (dural, niklovana ocel). Soucasti anteny bude horizontalne i vertikalne staveny drzak na stozar. Cenu predpokladame do 2000 Kc vcetne DPH za cely komplet. (v soucasne dobe vrcholi testovani)
Pokud ma nekdo zajem tak nabizime stredove paraboly 60 cm s bracketem na konec trubky (40 mm) a drzakem ozarovace za 950 Kc
Vedeme stredove paraboly az do 3 metru.
Reklama nemelo by to být na stránkách bazaru podobn problém se řešil z Dodem na stránkách Proseka. :(
Jinak to je cena za holé středovky? Nebo už včetně ozařovače a spol?
Na středovky jsou tu lidi daleko levněji tuším komplet bez možnosti nastavení (pevné zadní uchycení a ozařovač) za 1500,- a za 2100,- celý komplet s možností hrubého ladění zadním závěsem a jemného doladění u ozařovače včetně jeho to celé je 90cm středová parabola.
Tak jestli mi nekdo proda ta 2100 komplet 90tku parabolu, tak sups sem kontakt a hned je chci.
Jinak tohle nebylo mysleny a ani neni jako reklama, dal jsem to sem protoze NIKDO nebyl schopnej rict kde sehnat samostatny stredovy 60tky a to sem to daval na forum dvakrat.
Fakt me fascinujou debaty jak je to vsechno drahy, kdyz to nekdo dokazete sehnat levnejs, tak to sem napiste a vsichni budou radi, jenom blbe kecat umi kazdej.
To insider:
Prave tyhle 60tky jsem od vas koupil, nemate neco s uchytem na stozar??? Ten slovak co je puvodni vyrobce z roku razdva mel i verzi na stozar, na vlastni oci jsem ji videl.