RabuKate
Member zastupce cloudu 10.20
|
TAK TAK,,, |
Příspěvek č. 61 |
..opravdu tohle forum ma slouzit k tomu, aby se zde resily problemy pripojeni k siti CZFREE, a taky informace o novych moznostech...
2 Java> dekuji za kontakt na honzu...
...ale musim taky hajit blue4> predevsim pak, javo, kdyz se mrknes na prvni prispevek ode me stary 3 tydny, tak pisu ze hodlam zridit AP a prosim o kontakty. Ozval se mi Slimmer soukrome a blue4 za cca 20 minut od odeslani prispevku.
Se Slimmerem jsem jednal cca 3 hodiny, udelal na me dobry dojem. Osobne si myslim, ze to neni spatna alternativa. Jeho hrubym nedostatkem je, ze neni pripojen do czfree.
...Z toho vyplyva ze zakladu nepodstatne pripojeni k internetu, ale hlavne broadband, coz slimmer v souladu se zasadami czfree preferuje, ktere se vsak se snizenim cen az na uroven treba pe3ny posunulo do roviny konkurencniho boje, vyuzivajici traffic CZFREE. Je to vsak kazdeho vec, kde bere konektivitu na internet, jakou, za kolik, kolik dava uzivatelum a za kolik. To neni predmetem tohoto vlakna.
Dale jsem se sesel s ciomlem, ktereho jsem kontaktoval sam. Vyjadril mi podporu a prislibil pomoc, za coz mu dekuji, nyni je vsak zaneprazdnen.
Po trech tydnech, kdy uz se nikdo neozval, jsem se sesel s blue4, ktery me presvedcil, ze strecha je nejlepsi volba. Pote, co jsem videl, jake skyta moznosti node VUR, jsem domluvil s blue4 vyslednou topologii s vyhledem do jednoho mesice.
Java se nejak moc neangazoval a velmi me prekvapilo jeho napadnuti blue4. Blue4 naopak reagoval velmi rychle a jeho napadu si velmi cenim. Jenom zrizeni node VUR je naproste otevreni novych moznosti. Nebudu nikomu diktovat podminky, i kdyz bych z duvodu polohy node VUR mel moznosti spousty...
Doufam ze nastade doba, kdy vsichni vychladnou (zima je na to venku dost) a uvedomi si ze v Praze muze stabilne litat opravdu jen jedna sit...