chalucha
Newbie
|
Je fajn, ze se to zacina ubirat klidnejsim smerem
Bohuzel jsme se stale nedozvedeli odpovedi na otazky, ktere jsem sepsal, takze je zopakuji a doplnuji o jednu kterou jsem vynechal:
1) Proc SimNet neresi ruseni, ktere zpusobuje AP ZeleneUdoli tim, ze vysila prilis zesiroka?
2) Proc SimNet pri pokusu o napravu preladil na 6ty kanal i po oscanovani okoli (RAP5 na 7mem)?
3) Jak je mozne ze SimNet povesil sve zarizeni na barak bez vedomi jeho spravce, resp. s vyjadrenim nesouhlasu takto ucinit?
4) Proc Deu tvrdi, ze se Simona snazi byt komukativni? (me odpovedela na 2 maily, na ten druhy, coz byla reakce na preladeni na 6ty kanal mi poslala odpoved na ten prvni mail...) Z jeji iniciativy o ni nevime nic od prvni schuzky...
5) Proc se Simona take nevyjadri zde na foru?
6) Proc je SimNet stale pokladan za czfree?
7) Splinil SimNet alespon neco z nasledujicich slibu? (citace s prohlaseni SimNetu po prvni schuzce)
a) jsem rozhodnuta venovat volne pasmo na techto zarizenich tranzitnimu provozu lokalni komunite pri spojeni s centrem site
b) zavazujeme se k zafinancovani rozvoje site a zasadime se o co nejrychlejsi fyzicke propojeni siti, aby jsme navzajem mohli sdilet obsah nasich siti. Vzajemne propojeni a sdileni obsahu siti mi pripada jako skvela myslenka a budu maximalne podporovat dalsi rozvoj CZFree v teto oblasti.
c) Do budoucna vidim aktivni spolupraci a komunikaci obou stran jako nepostradatelnou
d) Dohoda je podepsana a je dulezite vedet ze SIMNET ji za kazdych okolnosti bude dodrzovat.
e) Vzniknou jiste i dalsi body dohody, predevsim otazky budouci spoluprace, ktere budou reseny bezprostredne s cilem vytvorit podminky pro obe strany optimalni
f) od noveho roku poskytnuti restove konektivity planovaneho noveho optickeho spoje radotinske komunite apod.
8) S jakymi nezavyslymi sitemi se v okoli SimNet propojuje krome svych vlastnich AP?
9) Proc SimNet stavi sva AP v oblasti bez jakekoliv organizace s ostatnimi freenody?
10) Proc uz neni vse na optice a pokud je to takovy problem, proc to slibovali a proc puvodne SimNet tvrdil, ze jde hlavne o pripojovani firem?
11) Proc jsou v MONITORU uvedena AP za CZfree, ktera neexistuji? (pripominam, ze jsou jako FullAP). - v MONITORU Czfree, AP oznacena CZFree, signal nikde. Proc jsou TRI?
Predem diky za vysvetlujici/upresnujici odpovedi.
|