Abych sem napsal aktualni situaci. Momentalne je AP ZeleneUdoli na schvalenem 13tem kanale. To je OK.
Ale stale je slyset prilis na novem sidlisti, tudiz nepokriva pouze smer cementarna, ale rusi nase cleny prave na novem sidlisti.
tady pro porovnani:
ESSID:"RAP-02.SouthPrague.Net"
Link Quality:46/92 Signal level:-63 dBm Noise level:-97 dBm
ESSID:"CZFree.Net.ZeleneUdoli"
Link Quality:24/92 Signal level:-84 dBm Noise level:-100 dBm
Tak a ted jak je to pozicne, tenhle klient je kousek pod RAP5, Zelene udoli je od neho o asi 15-20m vejs a temer kolmo v pravo. Tenhle signal ma na uzce smerove sito, ktere je namireno primo na RAP-02 a ma opacnou polarizaci!!!
Zduraznuji, obe tato AP jsou na stejnem kanale opacna polarizace.
Jeste si Deu nevysvetlil otazku ohledne toho, co jsi myslel tim, ze se SimNet peeruje s dalsimi nezavyslimi sitemi.
S nami tedy rozhodne ne a pokud vim, tak se nepeeruje, ale proste si stavi dalsi AP kde se jim zachce...
A peerovat se sam se sebou a nazyvat to peerovani s jinymi nezavyslimi sitemi? No prijde mi to dost zvlastni.
Taky by me zajimalo,proc Simona sem nenapise nic a vsechno za ni musi psat DEU.Docela by me zajimalo,jak se k tomu vyjadri a hlavne jak se vyjadri k ty fotce,co sem sem dal,ptz to byla hodne velka nehoraznost!
21.02.2004 v 17:05
p.treutner
Newbie
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moje zkušenost se SouthPrague.Net
Dohoda jiz byla jednou uzavrena a byla mnohokrat nespocetnekrat porusovana. Velmi se divim lidem z Radotina, ze takove porusovani dlouhodobe tolerovali.
Co vim jakozto cloud admin teto oblasti tak zadna komunikace s cernosicemi o novem ap simnetu zde napriklad nebyla.
Simona neni schopna zde nic napsat. Vse za ni vyrizuje deu.
Kde je ona snaha o propeerovani? pardon, ale opravdu ji nevidim.
Budovani dalsich spoju pres pripojene klienty a vybudovane AP v Radotine je prasarna nejvetsi a opet vse bez komunikace.
At zije tato krasna komunikace.
CZFree.Net South Prague Admin & Mapper
Ano, dohoda byla davno uzavrena, a neni duvod uzavirat novou, staci jen dohodu dodrzovat. Jak uz jsem psal, jedinou chybu kterou jsme udelali, je ze jsme byli doposud velmi slusni a kdyz jsem se ozval, tak to bylo oznaceno za vyhruzky...
Takze dneska mi Simona volala, ze se chce sejit, domluveno je to predbezne na utery. Jen upozornuji, ze timto tato dsikuze nekonci, jen to oznamuji, at neni nic zatajeno.
Jinak za tim co jsem zde napsal si stale stojim a vsem dekuji za podporu.
Je to priklad a navod pro ostatni jak ,se branit v podobnych pripadech.
Pokud mas pocit, ze dohoda byla porusena, tak jedina moznost je OSOBNI jednani, jednani a zase jednani, NE posilani vyhruznych mailu. Jak jsem z vyse napsaneho vyrozumel, tak peerovani se Simnetem, eHAMnetem, ... je nejen mozne, ale z jejich pohledu i zadouci, takze hura do toho.
Verbalni hadky tady na foru mi prijdou fakt detinske a IMHO povedou dlouhodobe pouze ke katastrofe, az si nekdo ze skutecnych ISP uvedomi, jak snadou koristi pro ne jste...