Mame tady nejaky vyrazeny server, tusim ze dual pentium 2 s SCSI diskovym polem. Ceka tady na prodej, ale nikdo se do toho nema :-). Mohl bych domluvit nejakou slusnou cenu, ale vubec netusim, kolik by to tak melo byt. Nejaky penize se za to budou asi muset dat. Nabizim, ze dam 1000Kc ze svyho, pokud by to k necemu bylo.
L@zna
Update:
Ted jsem se dozvedel, ze je tam 2×Xeon PII 400Mhz, 500Mb RAM (Celkove giga, ale pulka je vadna) a dva SCSI disky nezname velikosti. Je to intel platforma. Blizsi info dodam na pozadani.
Zdravim všechny mappery, mapa je super, akorát kdyby tam šly udělat posouvátka v rozích, aby šlo posunovat šikmo, ve dvou směrech najednou. Kdysi sem se tady na to už ptal, ale nějak to zůstalo bez odezvy. Byl by to problém?
mel bych navrh na zavedeni dalsiho typu nodu: ex-node. Je to prost node, ktery byl bezproblemu pripojen, ale uz neni, protoze se majitel odstehoval, odpojil, umrel, atd. Vyznam to ma v tom, ze by u takoveho nodu mohla zustat i linka spojeni na AP, takze by okolni nody videli, ze z toho mista spojeni fungovalo. Zatim to resime zmenou typu na "in planning", ale takovy vyznam mi prijde primo opacny skutecnemu stavu...
Tak status "Obsolete" už existuje, zobrazuje se jako šedé kolečko bez názvu a mapper ho může nastavit. Při editaci nodu se změní zpátky na "Functional".
Automatické zešedění zatím není, protože datum poslední změny se eviduje od 16.9.2003 a to ještě není těch navrhovaných 6 měsíců, takže nejdřív 16.3.2004 ... protože teď by nebylo podle čeho rozhodovat.
Zdravím,
nevím zda to patří sem, ale lepší thread jsem nenašel. Buď se na mapě právě pracuje (za plného provozu), nebo má mapa chybky.
Při kliknutí na zelený "zoomovník" se nic neděje, Mozilla hlásí chybu ve skriptu show.php, zřejmě chybí uzavírací středník v ovladači OnClick.
Chyba: unterminated string literal
Zdrojový kód:
document.location='show.php?map.....
Navíc (nepochopitelně jen v MSIE) hlásí PHP chybu
Warning: Missing argument 3 for spacer() in /home/www.czfree.net/www/mapa/show.php on line 120