Nemuzes se stat clenem nezalozene organizace ....
Jinak ten plan asi plati dal. Pokud budes chtit vyuzivat inet z TG-GW, zaplat prislusny prispevek. tech 32k je sdilenych pro vsechny na danem AP => az se na dany AP pripoji 10 neplaticu a vsichni budou naraz surfovat, tak z toho bude 3,2K .....
Budu mit puceny nejaky bezdrat na zkousku tak se chci zeptat jestli stale plati
ESSID: CZFree.net
Predpokladam ze je to bez kryptovani.
Kdybych nahodou chytil jiny AP tak to je spolecne ESSID pro vsechny node nebo jen tvoje?
Diky pigeon
Múže mi prosim někdo poradit a případně pomoct ?Mam možnost vybudovat bod na Vinohradech u metra Želivského,supr viditelnost na Vršovice,Jížní město Pankrác atp
jsi v mape? Taky to chce zjistit odkud k tobe privest signal, nafotit panorama a umistit na web. To je zatim start, pak se urcite nekdo najde, minimalne z lidi kteri chteji sit na vinohradech (takze pises do spravnyho threadu). Ja mam zajem na pristupu v polovine slezske (bunkr/slezska/martas)
Pristup na strechu, osloveni uzivatelu kteri jsou blizko, prip. dohoda na financovani sektorovky, umisteni routeru (nejlepe co nejbliz k antenam - 20 metru je tak mez, ale jde to i dal ale 50 metru je treba uz hodne).
cau lidi, nejak tenhle thread spi. Jak jste na tom? Potrebuju rozjet nod bunkr, a hledam kdo se chce podilet a u koho udelat AP a u koho uplink.
Jestli nespite na vavrinech, tak se nejak ozvete sem do fora.
Nazdar lidi, rád bych se rovněž připojil. Bydlím v Římské ul. čp 10. Kousek od rohu Římská-Rubešova. Přes ulici mám novou budovu Rozhlasu.
Zatím jen plánuju a žádný potřebný HW zatím nemám. Potřeboval bych se domluvit. Zanesl jsem se na mapku (atlantis83). Kdyžtak se ozvěte.