nevim, jestli mi ta mapa nak nefunguje nebo co... ale za prvy mi nejde ortotfoto.. //zadny grid on/off tam nemam... a ani pridat svoj bod nemuzu... //cim to jee?
Musis byt zalogovany jako kralik a pak kdyz klepnes na monitor a proklikas se dal, tak by te to melo mit v cookies prihlasenyho. Pokud to takhle nejde, tak si povol Cookies a melo by to jit. A pokud mas prohlizec, ktery to neumi, tak je to prusvih a asi s tim nic neudelas. Dlasi moznost je pouzit treba Operu
Zdravim. Na mape jsem pripojnej bod Paja233. Zajimalo by me zda jsou nejaky sance se pripojit. Vyhled mam smer Aran prip. David ...bohuzel bydlim v prvnim patre takze vidim akorat okolni panelaky...
Prave jsem se pristehoval, ani se v Praze poradne neorientuju, tak bych se chtel zeptat, jestli byste mi mohli poradit, jak na pripojeni v Braniku - bydlim v ulici Pod Privozem, nekdo tu o tom uz taky mluvil, ale nezda se, ze by neco vyresil. Muzete mi teda nekdo plz pomoct? Prip. zminit, jake jsou alternativy? Tady (v tomto threadu) se to zda byt uz delsi dobu mrtve. Diky za info.