Nód Barrandov_1 je "Under construction".
S Wišňákem jsme přidělali pixlu na router do vejtahboudy, tím se započala etapa výstavby nódu.
Deu už snad pracuje na změně barvy v mapě
to Falewick : vidíš na můj balkon, kde bude ronja od jakuba (Barrandov no.1), jen mám pocit, když se na mě pověsíš s další ronjou, tam mi to někdo ustřelí, protože (jak na to koukám) ten úhel k tobě je strašidelně moc k zemi, tím pádem to bude lidem šajnit do ksichtíků.Ale to budem řešit, až to postavíme.už vidím u sebe na balkóně ty Stalinovy varhany.
Nazdárek Jakobe,
tak toje bomba, kdybys s cimkoliv potreboval pomoct, tak se ozvi cislo mas. Jinak jak je to s těma Ronjama? Cetl jsem par clanku, ale tam to bylo reseno bez tistaku.
Jupii.. jsem rad ze se nic nezpozdilo a ze vsechno jde jak ma. A nejvic jsem vdecen Ladmanovi ze uz se to DOSLOVA "rozjelo" Jen bych se chtel zeptat, jestli si uz teda muzem koupit nejakou tu kartu... popripade jakou znacku.. aby se zarucila 100% funkcnost s BARRANDOVem_???A jak asi muze trvat vsechno to zapojovani, treba ke me domu? .... a jak bych mohl pripadne pomoct???
Tak hode sil.. a Good Luck...
To Eagle : nechci bejt protivnej, ale jukni na celý forum, tam se všecko dočteš, jaký karty, za jakou cenu, kde objednat apod.A hlavně, není to jen o kartách........
Mimochodem, minule jsme se domlouvali, že každej zkusí nafotit výhled z místa, odkud chce mít připojení, a? další debata není o tom, jestli na sebe vidíme, nebo ne.Díky všem, kdo už to udělali.
muj nod tedy neni "under construction", ale to se muze zmenit - na barrandov_1 vidim a muzu udelat retr na spodni cast sidliste, i kdyz robin, wisnak a falewick to asi nepotrebuji ... ted mam mikrovlnu na tele2 strahov a vidim na divci hrady, mozna doknce na node zvahov, ale jen tak tak...
jeste pro info - bydlim v baraku s chlapkem, co je stavbyvedouci pro upc a s tramvajovym mostem tahnou na barrandov optiku, melo by to byt do konce roku hotove...
kdyz tak dejte vedet na icq 49932324 nebo mobil 777770301
to si delas prdel .. heureka .. zachrana .. bozi smilovani .. rekni ze to je fakt pravda .. ze bychom se po tech sedmi letech konecne dockali mistralu ???
Taky jsem o tom slyšel.. už před rokem a pul...
ale je to UPC.. a to jak znamo je ve ztrátě.
nevim jak je na tom doopravdy,ale doufám že do dodělají.Nejsem určitě sám kdo doufá v Internet na Barrandov poocí optiky.
Snad se dočkáme...
Ja jsem Vasek. Jeste jste me tady nevideli, ale uz nejakou dobu to sleduju. Taky jsem byl na srazu U Karla (ten s tim kvetakem na hlave).
Bydlim v prvnim patre presne pred postou. Pristup na strechu nemam. :(
Z balkonu mam primou viditelnost na BARRANDOV_1 a z druhe strany na MAJKEE. Tudiz predpokladam, ze budu spojka pro Majkee. Rad bych to realizoval pomoci dvou Ronji (nebo jak se to zklonuje ). Vice info na mape NODu. Foto poridim "cobydup".
K predchozimu prispevku: Nechci podkopavat nase plany, ale nebude to co tady budujem po zavedeni toho UPC trochu k ho*nu?
(doufam ze ne)
dam vedet, co je v te veci noveho, ale snad nikoho neodrazuju - snad si uvedomujeme, jak skvela myslenka czfree je - - - komercni internet si uz mohl (a zvlast na barr) kdekdo davno poridit mikrovlnkou, kdyz k sobe najde tri ctyri partaky