jeste jestli jste cetli to manualovy pdfko, co je na dodavanem cd, tak tam jsou vyfoceny menu (prave ukazatele sily signalu) ktere v tom manageru vubec nejsou. Bavil jsem se s technikem vanetu a udajne se jedna o menu z utility dodavane k 650...
Potom je tu problem s resetem, kdo to musel uz nekdy resetovat, jiste mi da za pravdu, ze je to spis nahoda, kdyz se vam to podari.
No a nakonec me jeste napada, pokud necham ap dostavat adresu od dhcp serveru (a to i ap i rezim klient) pak ztratim komunikaci (i pres tu utilitu) a nemam sanci zjistit, na ktere adrese bezi... teda vyjma scaneru ip celeho rozsahu dhcpecka :(
kdyby bylo 700ap bez chyb,tak by se jim spatne prodavali ostatni ap,jako treba 900ap+ atd...
Kdo udela opravny fw pro 700ap dostane ode mne 10x 700AP!!!
Jdete nekdo do toho?
Muzete zde uvest nejakou identifikaci tech 700, nejlepe seriova cisla, nebo alespon datum vyroby, nebo cislo firmware, abych jim ty chyby mohl poslat, dokud si jeste pamatuji, ze mi slibili nejakou pomoc.