tak procitam tohle forum a koukam, ze jeste nikdo nezkousel nejaky dve stejny trafa, staci pouzity, z neceho vykuchany, proste zapojit proti sobe. dole jedno 230/48 treba, pustit to nahoru a tam to stejny , ale zapojeny obracene.takze pres UTP mam 48V stridavych, ale nahore za trafem mam klasickych 230, kam muzu dat origos napajec.Kdyby to nekdo zkousel, dejte vedet
no ja by som chcel tiez nieco podobne ako maju poniektori tu...
chcem dat na stlp elektrickeho vedenia krabicku do ktorej dam 8portovy switch, a chcem ho napajat na vzdialenost cca20m alebo 50m, ak bude ta prva moznost tak ju vyuzijem, ale neviem co k tomu budem potrebovat, vôbec sa nerozumiem elek...
chcel by som to napajat po STP kabelu, bude mi na taku vzdialenost postacovat trafko dodavane k switchu?
este by som chcel vediet kde najdem thread kde sa preberalo nieco o krabickach do ktorych vlozim ten switch a bude to fachat aj cez zimu..., tusim ze niekde som to tu raz videl...
chel by som sa stytat ake trafko by som potrebolal ked budem chciet napajat na vzdialenost 20m po STPkablu 2zilach+ a 2zilach-
SWITCH ktory ma na trafku napisane 7.5V a 1A?