Takze:
DWL700AP v rezimu client,zatim 8 port edimax 10/100 a k tomu pripojeno 6PC=6IP=6MAC.Jede to...
Jestli to nekomu nejede,tak netusim proc,jestli to je treba jina revize nebo tak neco...fakt nevim,nemam duvod si vymejslet
Jen pisu,ze je mam skladem.Reaguju na to,ze nekomu to nefunguje.Proto ta zminka"na rozdil...."
To nebyla reklama a i kdyby tak si myslim,ze zminka o novem vyrobku neni na skodu
ahoj
Ja jsem zkousel tento kram v rezimu klient. A bez WEP mi funguje a jakmile zapnu WEP sifrovani tak to nechce fungovat.
Muzete mi nekdo rici zda se to neda rozchodit?
Mam 700ku v rezimu AP a dela mi divne veci. Klient je XI626 pod W2K, SNR asi 36-38dB, male ruseni. Smer AP -> klient jel 580kBps, ted jen asi 400kBps, ale jede stabilne a nepada. Smer klient -> AP bezi jen pri malem zatizeni (asi 60kBps), pri plnem vytizeni (napr DC, MS net,FTP) jede asi 5s az 460kBps, ale pak na klientu zmizi signal z APcka a obnovi se az po asi 5s. NEvim, zda to je problem 626ky nebo APcka, logy si na 700ce prohlednout nemohu, tak jsem z toho ponekud zoufaly. AP je napajeno napetim 5.5V, napeti moc nekolisa. NEnapada nekoho, co s tim? Dale bych se rad zeptal pritomnych, predevsim pak Fandaha, ktery neodpovida na PMka, jak presne se pripojit s Hyperterminalem na debugkonzoli 700ky a jak nastavit / snizit vysilaci vykon. Dekuji
Jo, vyreseno. Ten firmware je skutecne brilantne napsany, zrejmne to ma take nahodny generator chyb, jako wokna... kdyz v basic rates v advanced/preformance nastavite 11MBps, AP zacne delat presne to, co jsem popisoval. Kdyz nechate 2Mbps, AP presto jede na 11Mbps a nepada :-))