Vim jak je tezke jednat s medii obecne...takze vsechna cest ze jste se tomu postavili.
Nicmene bylo nutne mluvit zrovna o plechovce - spatne ubastlena plechovka spolu s kartou za 1000,- dokaze zarusit zcela totalne okoli kam oko dohledne. A specialne plechovka v rukach lamy(jeste hure v rukach nesikovne lamy).
To ste tam nemohli postavit treba yaginu?
-update-
kouknul jsem se na to jeste jednou - kdyz si odmyslite co vite o czfree.......taky vam prislo, ze internet proste je vsude kolem ve vzduchu a tou plechovkou ho jde chytit? Zadarmo? Jen tak?
Viz muj predminuly prispevek. Tezko vysvetlit ze internet neni eter a s velkym sitem ho pochytame vic....
A o plechovce jsme mluvili na prani CT, spis to melo ukazat ze to neni tezky a ze to neni jen pro "vyvolene". Natocili jsme i upozorneni o pouzivani plechovky... ze to zarusi a je treba regulovat, ale to vystrihli.
Dle meho nazoru je totalne nezodpovedne "masove" uverejnovat navod na takovou sracku jeako je plechovka, pokud se na to koukalo treba v Praze 5000 lidi a 20% z nich si postavi plechovku, tak potes prdel a vsichni si muzem natahnou kabely nebo optiku. Nechapu jek nekdo muze nekoho nabadat ke stavbe klientske anteny, ktera ma vyzarovani 60stupnu, je to stupidita na ntou.
ad2) Sice je ti do toho prd ale paterni spoje mam na Tsunami Quick Bridge 5,8 GHz to kvuli tem lidem co maj plechovky!!!
ad3) a to ze tvoje varovani vystrihli je pro me informace s nulovou hodnotou. Proste tam nebylo a to je ten problem.
ad4) ty mas problem s tim ze nekdo pripojuje lidi a firmy za
penize??? ja teda ne
ad5) v zivote sem te nevidel (krome ty TV), v zivote jsem s tebou nemluvil, ale uz jen z toho co pises (ne jenom tady) te nemam rad.
ad6) nerikam ani slovo proti tomu poradu, docela se mi to i libilo, ale davat nekomu navod na stavbu takove hruzy mi prijde slusne receno nezodpovedne!