tak potvrzuju i ja ze regulace vykonu nefunguje. Dneksa sem si preflashoval karty z 1.5.6 na 1.7.4 a proste to _nefunguje_. Alespon ne v master modu. Zkusim s tim neco udelat.
jen se chci zeptat, jestli opravdu funguje regulace vykonu po uprave zdrojaku hostapu 0.1.2, jak je uvedeno v tomto foru, a co se starsim firmware? Prijde mi ze jsem mel stejne pingy kdyz jsem nastavil txpower 15 nebo -15 a ruzne hodnoty.
Ja jsem ten dotaz smeroval spise na nekoho, kdo uz to kdysi delal (simadl?, jbohac?)... Spatne se to testuje a tak by mi asi nevysla meto da pokus - omyl. Mik
Myslim, ze tohle nikdo nedelal. Maximalne se nekdo pokousel zlepsit stabilitu tim,
ze nektere resety preskakoval, ale vysledky byly nepresvedcive resp. zpochybnitelne.
Ale delal. Sice to bylo dost "prasacke", ale v te dobe se zkouselo uplne vschno. My jsme ted v situaci, ze na jednom routeru je uz vse nove (hostap, jadro, karta) a stejne to chvilemi (posledni dobou) tuhne. Pravdepodobne kvuli nejakemu ruseni. Proto potrebuji zkusit hostap se zakazanym resetem. Kdyztak si reesty karty mohu obstarat sam nejakym scriptem.