Ja sem s xilinxama skoncil u toho, ze mrx111 zatim asi nepusti program do toho xilinxe ... nevim, jestli to ma nekdy v planu (?), ale prozatim chce za naprogramovanyho brouka 250kc/xilinx nebo 900kc/2xAtmel + 2xXilinx.
Priblizne presne - odpovidal jsem na dotaz Ziletky - uved jsem, jak je to s UTP k Ronje od Michala Krestana alias mrx111, protoze nikdo jiny sve zkusenosti doposud nezdelil.
Muzu jeste dodat, ze ke sve verzi jeste nabizel plosnak za cca 100kc coz mi pripada celkem v pohode, ale nevim, jestli je uz ma hotovy...
Aaaa uz to chapu, mrx111 nechce zverejnit ten program. To je docela bezne. Pokud do vymysleni neceho investuju dost usili, pak mam zajem na tom, aby se mi to v nejake forme vratilo. A pokud neni smyslem me existence delat druhe stastnymi, pak za to neco chci. Az se mi to vrati, pak to klidne zverejnim, abych se s tim nemusel porad s**t a moh delat neco dalsiho.
Ted me napada, ze i lidi, jejichz smyslem zivota je cinit druhe stastnymi to vlastne delaj ze sobeckych umyslu. Kdyz nekoho ucini stastnym, pak jsou oni sami z toho stastni, takze oni vlastne pomahaji druhym kvuli sobe, aby sami byli stastni, a ne kvuli tem druhym. Uff, to se mi to povedlo, ze? :-)
Hm, to vypada krasne. Potrebuje to AUI, nebo se to pripojuje ronou na RX a TX? a to nejdulezitejsi, kolik to stoji plne osazene, nebo alespon naprogramovane? GJ
jmi: Ronja je momentalne v poradku, staci kdyz nebudes v navodu lizt do sekce, ktera je oznacena velkym cervenym "!BUGGY!". Ta sekce tam jeste chvili bude aby to nezmizelo lidem ktery to jeste stavej pod rukama. Klidne stav AUI Forte.
Nebo pokud ti stavba Ronji bude nějakou dobu trvat, tak můžeš Ronju postavit bez AUI a počkat, až bude uvolněný TP. Prototyp Ronja Twisteru (tak se ta krabička bude jmenovat) už nějakou dobu k všeobecné spokojenosti běží a teď už se jenom navrhuje tiš?ák. Očekává se, že k uvolnění bude Twister připravenej v druhý půlce března.