Jo, ja bych to spis vyuzil na NET, a pak sdileni dat a wi-fi party , ale pokud ještě platí ten vstupni poplatek 2500 tak to je fakt moc. Nešlo by že bych to třeba na Jaře zkusil na měsíc jako právoplatný člen a případně až pak teprve něco platil??
Ahoj vsichni na Hellu. Zvazuju prestup na jine AP, mozna vase. Nebyl by nekdo ochoten mi tak na 2 dny zapujcit antenu "sito"? Je vic smerova nez ta moje a ma vetsi zisk. Uvazuju o jeji koupi, ale zvazuju ji pro moje podminky. Wi-fi je cim dal tim mene propustna a moje situace je uz katastrofa.
Na stejnem kanale jako vy vysila i Prowag a sila jeho signalu je asi tak stejna, jako vase. Bohuzel moje antena je malo smerova a chyta oba stejne ....... No a soft si pak nevybere ....
Předem se omlouvám za svou neznalost
Tedy: potřebovala bych připojit otce, který bydlí v Měchenický - na Spořilově, vzhledem k tomu, že tuto lokalitu zase až tak dobře neznám, nevím, na koho z vás by byla přímá viditelnost a jak by to šlo případně vyřešit jinak,proto prosím o radu .Díky gentlemani
Vsude se pise, ze abych se moh pripojit k nakymu bodu, tak na nej musim videt. u me je to docela problem, protoze bydlim v prizemmi a tahat antenu 9 pater nahoru asi neni uplne nejlepsi napad.
Tak sem se teda chtel zeptat, jakou mam sanci, ze se pripojim na HELL-LSD z bodu lankvil(viz. mapa - mam i fotky okoli) a jak by se snizila konektivita. v ceste by stal asi tak jeden panelak...
Nekde ty fotky vystav. Ale obavam se ze primo od tebe to urcite nepujde. Na druhou stranu tam nekde kus od tebe (mozna primo v baraku) bydli clovek co mi volal a chtel take, napis mi, dam ti na nej kontakt a uvidite jestli byste to nemohli vzit nejak "spolecne". Je to ten clovicek o par prispevku vys v ty Mechenicky, tak jestli je to nahodou ono?