Bohužel na sever je to docela zabitý. Možná by stálo zato, kdybyste sem dali nějakou fotku který baráky z kobylis vidíte vy (pokud vůbec nějaké vidíte) a zkusil by se tam někdo sehnat. Ze stávajících kobylisáků tam ale podle mně nevidí nikdo. Přitom propojení s Bohnicema, nebo Čimicema by bylo hodně zajímavý.
Tak sem ty kobylisy opravil - nějak mám pořád problém zorientovat se kde už začínaj Ďáblice :-)
Ok hned jak budou antény tak to vyzkoušíme, docela potěšující je že to alespoň teoreticky není kravina :-) Jo ty antény propojený kabelem musej být stejný?
Cuz¨,
s tou pasivni retranslaci jsem si kapku hral a necekejte od toho zazraky. Sice se daji spojit dve anteny, ale ztratite na nich tolik signalu ze uz je to pak temer nepouzitelny. Lepsi je dat mezi ty anteny aktivni zarizeni a je po problemech.
Navic pasivni retranslace je dost nachylna na pocasi a extreme nachylna na ruseni. Radsi nad tim moc neuvazujte.
to jestli musi byt stejny netusim, ale je pravda, ze ztraty tam jsou velky. Zkusim se podivat po necem co by je mohlo aspon redukovat (nejaky ten aktivni clen).
Zatím je uvažováno ap v bodě tomcat-berk, ale není to definitivní rozhodnutí. Vypadá to totiž, že nám (na Kobylisy) asi jediný ap stačit nebude, tak je potřeba ono místo (místa) pečlivě vybrat.
Před časem sem tu dělal takovou anketu, kde jsem se pokusil zjistit kolik lidí by bylo ochotno přispět na ap, ale výsledek tenkrát nebyl moc uspokojivý.
Ahoj,
v Karme se objevila zajimava polozka. ATA-DISK MODULE (ADM) 16MB s konektorem HDD za 792 Kc vcetne dph a ATA-DISK MODULE (ADM) 32MB s konektorem HDD za 1048 Kc vcetne dph. Jinak Litine, zadne schema redukce CF na IDE mi nedoslo, mohl bys to poslat jeste jednou na petr.duchon@email.cz.
tak dnesk ajsem objevil freenet a nestacim se divit ze jsem an to neprisel driv.
Mam moznost neco dat na strechu panelaku Pohnertova 1120, tusim pohled cislo 13 z palaskovy (http://www.volny.cz/berk/pohledy/13.html), povoleni od druzstva by nemel byt problem. Ale potreboval bych informace co budu potrebovat na pripojeni a propojeni.
ento mesic jsem schuzku prosvihl..