Ahoj,
pokud budou nějácí zájemci, kteří by se chtěli připojit na JM v okolí hotelů Opatov,Twin a? mi napíší zprávu-pokud vás bude aspoň pět a měli byste zájem jak o připojení do mikrovlné sítě, tak do internetu (včetně podílu na provozních nákladech) tak se mi ozvětě.
No já mám vážný zájem, je nás tu v baráku víc který by chtěli na inet. spočítej přibližně náklady a myslim že se domluvíme. Jinak jsem bod Hejnik-chodov takze myslim že i přímá viditelnost.
zatim s pozdravem Filip
a nechtel by tu uz semnou nekdo vyzkouset spojeni? Zjistil sem, ze prej antena de udelat z plechovky, takze celková investice je kolem 3000 Kč. Rád bych to vyzkousel. A neo kde mas pripojnej bod? ses v mape?
Zdravim,
dávám o sobě vědět pro případ, že by se zde našel někdo kdo by mě mohl připojit.
Háje, ulice V Hájích (RD u přehrady)
Viditelnost - paneláky v kopci až po věžák s hodinami, na druhou stranu zase veškeré domy v Petrovicích a asi i část Hostivaře (paneláky)
Mám o připojení vážný zájem a rád bych ho vyřešil co nejdříve (finance na to jsou). Případní zájemci (je tady až moc threadu na téma Háje) dejte vědět kdyžtak do pošty. Možná že by se našly i nějaký peníze pro případné vytvoření páteřního či přístupového (i když na to ta lokalita neni až tak nejlepší) bodu.
Nechci plkat, chci se připojit a případně tak i pomoct dalším.
Pěknej den,
ZPC
(omlouvám se že sem tohle dal do víc threadů kolem Hájů, ale přišlo mi zbytečný si všude vymejšlet něco jinýho)