Ahoj, rad bych se pripojil na FCI, vcera jsem testoval konektivitu na plechovku a docela to jde , mam to cca 500m na primou viditelnost {Zdimericka 1439} co je pro to treba?
No problem je spise v zemepisnem vymezeni hostivare, hornich mecholup a tak. V tech sidlistich se moc neorientuju.
Jenom si myslim, ze ode mne by byl spoj na jjwu jednodusi a levnejsi - je to "jen" 1600 m. Stacilo by tak 10m UTP kabelu, nejlevnejsi HW APcko (Dlink 900) a antena by taky nemusela byt tolik extra. Urcite lepsi nez spoj typu djdodo, jehoz kobylisy tu urcite kazdy z vas chytal....
Hlavni otazkou ovsem je, kdo takovehle propojovaci spoje bude platit. Pokud jde o rozsirovani site, tak je to v pohode, protoze proste plati ten, kdo se chce pripojit. Pokud jde ale o propojeni dvou jiz existujicich bodu, situace uz je jina....
chtelo by se sejit a na tehle vecech se dohodnout.
Na strese jsem bez sance. Je tam BTS Eurotelu a bude tam BTS T-mobile - za to umisteni bude platit nasemu baraku nejakych 50 000 mesicne. Takze druzstvo mne tam proste antenku jen tak zdarma dat nenecha. Navic i pokud bych jim za to platil tak chteji abych na sebe prebral zaruku na strechu, jez je nova...