Zdravim, měl bych zájem se připojit, ale potřeboval bych nějakého dobrodince, kterej by mi sem napsal parametry "všeho". To víte, pročítat 19 stran fóra na monitoru... to bych pak šel spát s rudejma očima a vypálenouu hlavou :-). Zajímaly by mě ceny připojení, poplatky, jestli je k¨dispozici nějakej veřejnej ftp server, pokud jo tak jaká je kapacita, stabilita připojení, konektivita do czfree apod. dík moc
Jo, mi už sme se opravdu viděli :-), bylo to myslim v létě a na začátku fora se tam i o mě zmiňuješ :-), ale pak už sem na vás tak trochu zapoměl, proože sem přece jen byl připojenej. Ale jelikož je to blízko, tak je to lpší než svítit přes půl Prahy :-).
No domluvíme se někdy přes to ICQ
233265530 - mé ICQ
Tak muzu rict, ze AP Lounstar urcite do mesice pujde (spis bych rekl, tak 7-14 dni). Jiz mam vse pod strechou (teda jste mi zbyvaji koupit dva N konektory-coz tuto strasne tezkou vec tento tyden udelam-doufam:-)))). Pres tento vikend jsem testoval viditelnost pomoci Net Stumbleru a nasel jsem cca. 14 jinych AP. Bohuzel mezi nimi primo HELL nebyl, musim zkusit jeste dalsi veci na pripojeni na HELL-nejake napady jeste mam. Nasel jsem treba 3x ruzne AP HEAVENu. PC je ted u Honzy na naistalovani (diky moc moc Honzo). AP bude normalne umisteno na balkone, musim jeste vyzkouset jeho tepelnou izolaci a vetrani jak pro leto, tak pro zimu/mrazy, kterou jsme vymysleli. Tudiz se muze stat, ze obcas vypadne-nez se toto doresi. Internetova konektivita alias STREET ACCESS by mela byt taktez behem 14 dni (maximalne mesice) zavedena a v provozu-ADSL je jiz objednano. Takze to vypada velmi dobre. Bohuzel se muze stat, ze zatim pobezim "separatne a oddelene" do Hellu nez se vyresi napojeni (o toto jsem tedy nikdy nestal :-(((((. Sakra proc jen ty baraky nestoji trosku jinak, potom by to bylo bez problemu.
P.S. Net Stumbler a ZI-626 pod W98 je peknej shit. Musel jsem tam dat az XP, aby to chodilo-fuuuujjjj, pokud by nekdo mel nejaky napad/navod jak udelat sektorovku, tak prosim dejte vedet. Pratele WIFI Zdar
Ta sektorovka by se hodila prave kvuli tomu Street accessu. Jinak ten street acces bude smerem na ulici Pekarenska, Vyskocilova, Michelska, snad trosku na Kacerov atd. Vse zalezi na zaberu a uhlu te anteny. Asi se potom musi vyzkouset az kam ten signal jde a jaky uhel zabira.
Do ADSL jsem sel z toho duvodu, ze (vsude) v CZFREENETU jeste neni poradne doresena konektivita na internet. Vim, ze je to slozite, zvlast kdyz chceme levnou ale rychlou linku. Toto neni psano jako obzaloba nekoho v CZFREENETU, ale jako vysvetleni !!!! Ja sam jsem ochoten pomoci v tom, aby v CZFREEnetu byla poradna a rychla lajna a vsichni mohli sosat a sosat...... Zvlast se mi zdalo drze a nevhodne parazitovat na tom, co jiz dokazali kluci u nas v HELLu za konektivitu zajistit. Myslim, ze u nas v HELLu take jede zatim internet na ADSL-aspon castecne. A proto jsem se rozhodl zatim nechat zavest ADSL a v momente kdy bude CZFREENET plne "obslouzen" okamzite ADSL rusim a jedu jen pres CZFREENET. Naopak je pro mne samozrejmosti v ramci pravidel CZFREENETu zajistit Street Access a pripadne prebytky poustet do "site". Znova opakuji toto neni zadny pokus o separaci a "zit jen na svym". Jen sem chtel aktivne pomoci a nebyt jen pasivni uzivatel, pripadne "parazit".
2 Scorp:Plati to co v CZFREENETU, zadna vydelecna sit, kazdy se podili rovnym dilem na nakladech (proste jsem soucasti CZFREENETU a tak taky dodrzuju pravidla-nebo se alespon usilovne snazim). Rikam, pripojit se muze kazdy, staci se jen domluvit. Pripadneho "potizistu" prosim, aby se nam obloukem vyhnul a pripojil se nekam jinam. Verte mi, ze mne to jiz stalo dost penez. On si kazdy rekne ze to je za pakatel, ale ten kdo stavi AP z PC, tak zjisti, ze tech potrebnych veci je hodne a kazda "sranda" neco stoji. Ja ted resim problem pripojeni na HELL. Vsechny pokusy zatim selhaly, coz mne strasne mrzi. Ani jsem nepredpokladal, ze s timto pripojenim budou takove problemy.
P.S. Pripojeni na AP LOUNSTAR myslim pres WIFI, LANku moc nepodporuju (pro 99,99% to ani stejne nebude mozne kvuli vzdalenosti).
2 =PJ= Azzie :To jsem moc rad ze drzim "stranickou linii" a nikdo proti tomu nema namitek. Klidne, sem pro trochu sportu, vzal bych to nejprve od RIKa k nam a uvidime kde skoncime se signalem. Je midivne, ze ho nemuzu chytit na MMDS antenu, ktera se da povazovat za smerovku.
Moc se omlouvam, ale sms jsem cetl az dneska rano. Od patku mam horecku a pekne drsnou chripku. Proste jedu na zbytkovy vykon pod praskama a jsem uplne hotovy, cely vikend jsem nevylez z postele. Mne samotneho to moc mrzi, uz jsem mohl vedet na cem jsem, ale holt priroda mne pripravila neco jineho "na praci". Takze zatim mym jedinym nejblizsim pritelem je Paralen, Acylpiryn a Ambrosan. Doufam, ze "kamosi" pomuzou. Potom se opet se vsi vervou vrham na CZFREENET.