vcera som skusal signal na seifertovej 15 a okrem dalsich sieti som chytil yellowhill s dobrou silou signalu(ked som dnes zistil ze je to praha 5 prekvapilo ma to- je signal pouzitelny aj na takuto vzdialenost?) ale nedalo sa pripojit. chcem sa vas spytat na moznosti-podmienky pripojenia. retrox
Ahoj, jsem tady poprvé a rad bych se připojil na někoho, kdo na mě vidí a pokud by to šlo, tak bych si pořídil i vysílač, který by vysílal signál dál.
bydlím na Fr.Šrámka (na kopci) a vidím na centrální Prahu, ale hlavně vidím Strahov a VŠ koleje.
Vůbec s tímto způsobem nemám zkušenosti a hledám pomoc.
Dík.
Petr.
Tak mě tu máte!!! Dneska do večera bych měl mít v chodu softwarovej (802.11g Turbo -> 100Mb/s) router a access point (teda pokud donutím ty windowsy dělat sovoji práci)(bod: Administrator - TBS). Nechám pár dní běžet DHCP server (k večeru, zatím ne přes noci). Taky se pokusim dat do pucu ňákou tu anténu podle těch našich plechovkářů (viz czfree v pomeranči). Těch antén bych udělal klidně i víc ale nenapadá mě žádnej použitelnej slučovač.
Zdravim...Bydlim v ulici Nad AZámečnicí (Košíře)...mohl bych se také připojit...Moc teda zatím nechápu jak to funguje, ale to časem bude dobry...sand
Diyk Vláďa