ajda
Newbie
|
No, myslim, že by tu nějakej systém měl bejt. Možná by bylo dobrý, aby zadavatel tématu mohl některé přiblblé příspěvky o tom, že napsal blbě čárku atd... mazat. To však nepovažuju za podstatné. Za důležitější vidím to, že by se celé téma mělo sesumarizovat. Vybrat ze všech příspěvků k tématu to, co mělo smysl a pomůže dalším.
Taky si myslim, že by bylo ideální, kdyby se tu udělala sekce PŘÍKLADY. Tam by se jednoduše vložilo cosi, co někomu funguje (třeba ty výsledky z jednotlivých témat). Npř.: Jakou má kartu n. AP, anténu, router, firewall, kabely, spojky, pojistky, OS atd.... Jinak to tady člověk skládá ze střípků, přitom někdo už má doma hotovou věc, která chodí výborně.
Nemyslim si totiž, že tento způsob - "hledej a najdeš" je zcela ideální. Já sice hledám, ale už mě to po několika dnech začíná nebavit (zabírá to zbytečně moc času). Bohu dík, jsem ale také u konce hledání. Snad. Teď to nakoupim a budu znovu hledat, nebo? možná něco nepojede tak, jak má.
Jde o to, že pokud se CZFREE chce šířit, tak musí myslet na to, že jsou lidé, kteří věcem tady ale vůbec nerozumí. Proč je však nepřibrat, když z toho zase plynou prostředky na rozvoj?
Jsou tu sice lidé, kteří poradí, ale ty otázky se do nekonečna opakují, nebo? to tu prostě nikde není podchycené.
Má-li tohle sloužit lidem, můsí to pro ně být pochopitelné.
Adam
PS: Nikdy by mě nenapadlo, že ze sebe vypotim tolik moudra:-))
|