Nova verze 0.2.1 je venku, v posledni dobe pribylo mnoho novych baliku ktere podstatne rozsiruji moznosti distribuce, system byl opet doladen. Mezi vyznamne zmeny patri zbrusu nova verze CVS Prism54 driveru, ktery odted stoprocentne umi Master/Ad-Hoc Mod a regulaci vykonu (!); pribyla podpora Atheros a Realtek Wi-Fi chipsetu primo v zakladu systemu.
Popis vsech zmen english only (/etc/changelog):
- kernel has now scsi/aic7xxx support build-in, new kernel package
- new version prism54 cvs now fully supports Master, Ad-Hoc and output power regulation !
- logrotate-czf tuned to correctly rotate and compress all logs to prevent eating of RAM
- added madwifi-czf-2.4.23, driver for atheros pci/minipci 802.11a/b/g/h chipsets
- added rtl8180-czf-2.4.23, driver for realtek pci/minipci 802.11b chipset
- wireless-tools-czf upgraded to Wireless Tools 26
- added qosbase, CZF-QoS-RFC script
- added qosigw, iGW QoS script
- /etc/apt/sources.list tuned for new CZF Debian mirrors, CZFree.Net and CZ Internet samples
Čekáš nějakey Instalator ? - jako vypalit na CD nainstalit vyndat CD a doupravit ?
koukni se na to ftp co psal Deu nazačátku - tam máš vše i s redme.txt a postup je tam . taky by nebylo od věci to sbalit do jednoho souboru .
neřikám , mě by se taky instalator líbil a mít to vypalený na CD nabootovat a hurá na to :-) něco jednoduchýho aby to nabootovalo by šlo ne ?
nejspis by neskodilo udelat udelat nejaky server pro vytvareni tech releasu, nevim, mozna funguje, ale informaci jsem o tom nikde nenasel.
krome managera projektu, by vsichni meli RW pristup pouze do adresare upload, a to by vicemene stacilo, plus nejaka pravidla pro vytvareni balicku.
Rozhodl jsem se jako autor tohle tema razantne uklidit, resi se tu hodne balastu do detailu misto podstatnych veci, tohle je tema o CZF Debian takze zadam vsechny, aby se zejmena resilo k tematu - instalace, pouziti, vyvoj, nove baliky, problemy, podnety a tak dale, rad bych to casem pouzil jako zaklad FAQ. Jednou za cas starsi prispevky proberu, aby tema zustalo aktualni a zajimave, a zaroven si mohl novy ctenar ze zacatku rychle vytahnout podstatne informace.
Naposledy upravil Deu 12.01.2004 v 01:12
11.01.2004 v 23:52
-=RYS=-
12.01.2004 12:35
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()