Čau lidi, bydlím v Přádový ulici (cca 300m od Drakulova- pod barakem vidim Miladu.......) a chtěl bych se pomocí někoho z Vás připojit. Nemohli byste mi někdo pomoct?? ICG - 291085302, mail:bossbob@seznam.cz, tel.:608/83 23 62
Sorry, že jsem nedorazil na sraz, ale přečetl jsem si o něm až dnes......byl bych Vám někomu vděčný, kdo by mě kontaktoval a domluvili bysme se jestli bych mohl pomocí něho se připojit, už to celkem nutně potřebuju, protože sem teď bez internetu........ Jak sem již uvedl, bydlím v Přádové ul., úplně na kopci, vidím dosti daleko, myslím, že by to nemusel být problem. Předem díky mooooc (tel.:608/83 23 62, mail:bossbob@seznam.cz)
urcite budu rad,kdyz se ozvou pripadni zajemci uz ted,vlastni realize pak bude behem pristiho tydne,nyni se jedna uz jen o podpis smluv atd.Radio+anteny jiz funguji
Chtěl bych se připojit. popřípadě nejak zjistit jestli se dá připojit z kobyliského náměstí. Popř jestli existuje někdo kdo to dokáže nainstalovat atd.... Pochopitelně bychom se vyrovnali
ahoj vlado,na kartu bylo vybrano tady v kobylisych 1250kc.Penize dali:
-tomcat (majitel ap,admin kobylisy+pruhovaneho zverstva)-200kc
-berk (majitel ap a dns)-200kc
-iceman (admin nodu pospa a atd)-200kc
-jark (user)-200kc
-pospa (majitel ap)-200kc
-maves (majitel ap)-200kc
-tbery (admin nodu tberymaves)-100kc
-djdodo (majitel ap a inet gtw,admin)-200kc+800kc za antenu,co ma kozel a slouzi snad nekde na proseku.
-------------
celkem vybrano:1500Kc+antena v nakupni cene 800kc=2300kc
Zatim se to dale neresilo,tak penize jsou u me.Kozel ode me dostal Yaginu 16db,jak s ni nalozil bohuzel nevim...snad je nekde na proseku...
Puvodne jsme navrhovali,ze kazda strana si zaplati zarizeni na sve strane,to bylo ale v dobe,kdy jsem poskytoval free 2mbit z kobylis,tak chapu,ze tenkrat chtit po nas zaplatit kartu by bylo neslusne.
Doba se zmenila,na moji inet gtw jiz zavisly nejste,tak pokud by jsi se nedohodl s profinancovanim teto karty s lidmi z proseka(ti,co jsou pres me pripojeni pres tunel,vpn,proxy) atd.tak ji teda asi zaplatim,nebo ti sezenu jinou.
Myslim,ale ze by bylo rozumnejsi ty penize investovat napr do vyvoje 5GHz anteny a udelat lepsi spojeni atd,nebo za to koupit piva na srazu.Je to asi i v zajmu lidi z proseka,aby byl dobry spoj na inet gtw,jako je treba na ORGJ - Kobylky ne?Pochybuju o tom,ze Thd.vam neco jako kartu atd.platil...
P.S.Jses ochotnej tedy vypomoci s 5GHz antenama?Karty PCI jiz jsou,takze se muze testovat,ja muzu dat k dispozici 2 sita mmds 24 a asi 26 db,tam by sel predelat asi jen zaric a melo by to "nejak" chodit....