router mod urcite pujde, ale zase pres seriak takze je ti to taky k nicemu. Nejjednodusi reseni by asi bylo dat tam nejakej hw routrik, pripadne pocitac s linuxem.
Tak jsem koukal na ten druhý vývod sítě a není aktivní, ale když najíždí systém, tak se dá zastavit najíždění a jena z možností je přilinkovat další HW???? Jinak ta identifikace výrobce je celkem mazaná, když kouknete vpravo nahoru u procesoru (na schématu), tak jsou tam navěšený odpory do plusu a mínusu. Tento kód identifikuje správný SW a HW. Jinak jsem se mordoval s tím kde je kontrolní součet a jakou metodou je vypočítán, zatím nic. Zřejmě ty zařízení od různých výrobců budou dost podobný, budou se lišit pouze detailama v základním vybavení a rozsahem, Jinak by stratily záruku certifikace. Odlišovat se budou hlavně v kvalitě VF části = citlivost a šum. Jinak to webovské rozhraní je dost darebný, nenašel jsem žádnou zákonitost toho že to nastaví pokaždý jinak.
Podporuje WDS? Nikde jsem to nenasel. A dotaz k WDS: pochopitelne musi obe AP bezet na stejnem kanalu, takze pokud jeden klient plne vytezuje jedno AP, je tim padem vytizene i druhe? Predpokladam, ze ano, protoze bezi na jednom kanalu.
Muzes na nem vypnout NAT preklad a muze potom fungovat jako klasickej router zvlada RIP 1 a 2 a muzes tam nastavit i staticke routovani.
Zapojis to tak ze DWL 700 a tenhle router propojis cross kabelem.
Jedina nevyhoda tehle krabicky je ze nema rsma konektor.
Na ebay stoji 60$ coz s postovnym a s poplatky vyleze na 90$ zdroj je univerzalni 110/220 staci s k tomu kouit redikci do ceske zasuvky za 50kc takze to i s postovnym vyjde na 2400kc pri kurzu 26kc/usd
Dobra prace,
bohuzel aby se dal napsat nejakej interface tak je potreba mit mib s definicema jednotlivejch funkci.
Zkus se taky podivat na adresarovou strukturu toho AP.
Update:
Tak jsem se koukal na ten vypis a jelikoz je tam tohle,
mib: dump mib tree
tak by melo bejt mozny z toho dostat ty informace o MIB a pomoci toho na to pak pristupovat pres snmp. Muzes to zskusot dumpnout a poslat co to vypsalo???