Zase a? z toho chudák nemá trauma.
Psal mi přes icq, že je mu 13.
Možná že by nebylo od věci stanovit nějaký dolní věkový limit aby se předešlo opravdu 100% lammerství.
Ale asi to je kravina, mladejch a hodně schopnejch je vidět dost, ale ve třináctí afi eftě né.
Možná šestnáct, ale keždá regulace navíc je smrt, ostatně předvádí nám to jak čssd a spol tak i někteří osvícenci v czfree.
Důležitý je že pro czfree musí být další připojený nějakým přínosem, né jen že bude tahat.
Georgeno nabízel "internetové" rádio, kdyby věděl něco o czfree, slovo internetové by nepoužil. Ale na to osobně mě nenaláká, neb si dovedu představit, co by tam pouštěl někdo kdo chodí na základku, to jsem ještě i já (člověk s vytříbeným vkusem :-D ) poslouchal sračky, podle toho co se líbilo nejhezčí holce ve třídě. Navíc rádio streamovaný na občas běžících woknech.
10.11.2003 v 01:35
Majkee
Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pripojeni v Hlubocepech u zastavky Geologicka
To ze jsem nejvetsi expert jsem nemyslel a nejsem.
Myslel jsem to tak, ze z jiz existujicich nodu B1 i B2 je spoj k vam realizovatelny.
To ze to k vam vede oklikou pres slivenec bylo sice nedostatecnym vypetim z nasi strany, ale na zaklade negativni zkusenosti. Kdy jsme byli pripraveni a nikdo z vas nebyl schopen nejake konkretni akce (namireni anteny spravnym smerem atd.)
muj zamysleny node se jmenuje Tichacek a je temer na prime spojnici mezi AP barrandov_1 a networ (na velky ohrade) - komunikoval jsem uz s networem, mame k sobe vzduchem cca 300 metru, ale je mezi nami osklivej vysokej tlustej ;o) panelak ... zato ale z okna krasne vidim na barrandov, vypada to ze pro me nejblizsi ap je barrandov_2 /ale podle mapy je to kolem tri kilometru (/ - da se s tim neco delat ? aktualne ani nemam zadny hw na promereni signalu ;o( - predem diky za odpoved ...
tak jsem procetl forum a taky jsem dostal odpoved od spravce ap barrandov_2 - je plnej a dalsi lidi nepribira ... stejne tak ap barrandov_1
nezbyva nez zridit dalsi apcko - podle prispevku ve foru jsem pochopil, ze v teto lokalite je jeste nekolik neuspokojenych zajemcu, kteri by jiste radi pomohli ...
o par prispevku vyse networ nabizi apcko, takze realizace by zase nemusela trvat az tak dlouho - rad na nej prispeju, pokud uvidim, ze to nekam vede ...
najde se nekdo kdo by byl schopen a ochoten provozovat dalsi ap na barrandove a zaroven byl na vhodnem miste - sam mam blbou pozici (viz. predchozi prispevek), vlastne jsem na velky ohrade, ale jsem od veskereho kontaktu s ni odriznutej radou panelaku :o(
Jsem sice z Letňan, ale rád bych u vás připojil dceru svojí "možnátchýňky", jedná se o node Theresa. To že jsou AP plný slyším moc nerad, proto se prosím někdo odhodlejte a to další AP vytvořte.
Co myslíte, nebyla by případně pozice node Theresa pro další AP vhodná ? Ale je to jen ve 4 patře a přístup na střechu neznám. V případě zájmu pochopitelně zjistím víc.