Diky za radu.Kouknu na to. Mozna to bude tim,ze jsem v BIOS zakazal vsechny COM porty.(schvalne je povolim).
A co se tyka toho,ze Wisp cely vytuhnul tak ted zkousim to same ,ale na Compaq DeskPro 2000 166MHz (ale bez MMX).Jinak
je ostatni HW vcetne pameti stejny a svete div se zatim to nevytuhlo. Uvidime pres noc. :-))
mam otazku ohledne telnetu.
Zkousel jste se na to nekdo pripojit?
Ja jo z WinXP a jedine co je normalni tak je prihlaseni.Jinak to mam vsechno rozhazene do radku? Je to windowsama nebo Wispem?
Je nejaka jina moznost pripojeni na wisp mimo toho HTTP monitorinku.
mám na vás dva dotazy - za ten první mě nekamenujte, asi to tu už někde bylo, ale já jsem asi slepej a fakt to nemůžu najít
Takže: mám ve wispu 3c509 ISA a nedaří se mi ji rozjet FD. Přitom jsem ji nastavovací utilitou tenhle režim vnutil, ale LEDka na switchi se ne a ne rozsvítit. Vaše rada?
Druhá věc:
líbilo by se mi mít rozhraní eth0 a netcs1 na stejný síti (např. 192.168.1.xxx) - jenže když to takhle nastavím, tak mi netcs1 (AP - master) odmítá komunikovat. Napadlo mě zkusit bridge - nemá s tímhle někdo zkušenost?
jimxx
Nainstaloval jsem wisp-dist_2624_pkg_wdist.zip, vlastni instalace probehla ok, ale po rebootu kdyz se natahujou veci jako root, local, netdiag atd tak rve ze je nenuze najit v syslinux.cfg je vsechno ok, pak se to kousne a napise KERNEL PANIC a je konec, prijde mi jako ze je vubec nevidi, ze by ovladac disku...... ???????? nevite nekdo co s tim???? diky