Zdravíčko, možná je to hovadina, ale stejně Vám to milá komunito předhodím.
Bavil jsem se dneska s Dexem a řeč přišla i na CZF monitor. Dex si stěžoval, že neexistuje Offline verze monitoru. Pokud by k tomu zde byla politická vůle, nebyl by pro mě problém to udělat.
Celý balík by obsahoval PHP kód, aktuání sqldump patřičných tabulek databáze v době vydání a bitmapy ortofotomap.
Pro windows existuje balík PHP+MySQL+Apache, který by se používal jako runtime a o linuxu se snad ani nemusím rozepisovat.
K dispozici by to samozřejmě zase bylo ke stažení ve formátech RPM,DEB,src.rpm,tar.bz + pro wokna nějakej ten Zip, nebo free instalátor ....
mel by nekdo chut neco takoveho napsat? Ownerum nize polozenych nodu by to mohlo usetrit obihani s dalekohledem na mistech, kam nemaji sanci videt, a mohli by se soustredit na ty slibnejsi.
Tedy, nevím, jestli tahle funkce třeba někde v nedokumentované podobě už neexistuje...
Podle mě by mělo být dost jednoduché sečíst celkovou délku všech spojů realizovaných jednotlivými technologiemi - optika, wi-fi, ethernet, fiber - a dost možná to vypsat hned na úvodní stránce, spolu s počtem AP, apod. Samotného by mě to dost zajímalo...
Mapa je super, ale kdyz neni aktualni tak je na 2 veci. Co takhle kdyby katrografove plnili zadosti uzivatelu? Uz 3 tydny cekam na blbou zmenu barvicky nodu a to nemluvim ani o nezapsanych spojich! Jestli maji malo casu, rad jim s tim pomuzu.