Pouzivam Dlink 700AP uz asi 3 dny v modu klient a jsem s nim za ty penize spokojen. Je krasne transparentni a opravdu se se switchem chova krasne,mam tu 4pc a vsechny jsou bez problemu videt jak z WIFI tak vsechny vidi ven jako by byly na stejnem eternetu...sice obcas se strati nejaky paket pri pingu (jinak casy jsou OK jen obcas nejaky vypadne cca 97% projde) ale to je mozna spojenim, protoze na AP nema prinou vyditelnost a asi vecinu signalu mam odrazem... XI626 tu namerilo vecinou kolem 18 ve wavemonu. Prenosy jsou u me pres FTP max. 500kb/s (bez rozdilu oproti XI626)
Nedávno cca před 3 týdny jsem si ho koupil, od té doby se mi s ním nepodařilo připojit v módu klient na XI-626 s hostapem a na XI-626 na WISPu, je to podle vás na reklamaci? Site survey tu sí? zobrazí, dám connect a děláto že je to připojený, ale nikam se nepingnu, ani na wifi AP, a ani ho nevydím na AP se pokoušet o připojení.
Tak se mi povedla zajímavá věc,...
omylem jsem se přemačk a nastavil jsem APčku aby dostávalo adresu od DHCP serveru,...
ALE,.. ono se to s DHCP serverem nějak nedomluví, a nejede to,..
A tak to nejde ani administrovat a přepnout to zpátky,..
Takže nevíte někdo jak na to ?
ALL: nevite nekdo jakej je rozdil mezi firmwarem co je standartne dodavanej do 700AP a firmawarem co je ke stazeni na d-link webu? .... oba jsou verze 1.0 ale ten co je v AP od vyroby je z data 17.7.2003 a ten co je na webu je udajne US verze a je z data 16.9.2003?
Zajima me jakej je mezi nima rozdil krome toho US...?